Japonijoje sukurtas „revoliucinis“ multiįvesties ekranas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anzuolas 2009-12-01 12:18
Kazka panasaus naudoja kad ir kompiuteriniu zaidimu dizaineriai - ant dideliu prisilietimams jautriu monitoriu piesia personazus, juos spalvina ir t.t.
Arns 2009-12-01 13:43
Nesupratai, jie naudoja plančetę, t.y litimui jautrų monitorių, tačiau esmė tame, jog dabar didžioji dalis pripažįsta ir "seka" tik vieną prisilietimą, šis naujasis, galės realiu laiku vaizduoti kas daroma(panašiai kaip jog daug žmonių aplink popieriaus lapą susėdę ir kartu piešia, senesnėje versijoje tik po vieną pripažintu). Nieko naujo tiesiogine prasme, tiesiog praplėtė ar net galima sakyti ištaisė senąsias klaidas.
sz520qm 2009-12-01 17:31
Negalima sakyti, kad praplėtė ar ištaisė, nes perėjimas nuo single-touch prie multi-touch paviršių/displėjų reikalauja visiškai kitokio dizaino ir projekto veikimo koncepcijos. Multi-touch'ai paprastai irgi riboti iki kokių keturių vienu metu sekamų taškų, o šis, turėdamas kitokį veikimo principą, gali sekti neribotą taškų kiekį. Klausimas, koks jo veikimo principas, ir ar jis naudoja indžio ir kitų brangių medžiagų lydinius. Jei nenaudoja, tai puikus pasiekimas, laisvai ir pigiai pritaikomas komercijoje.
KeepGoing 2009-12-01 20:39
Viedeo pasakyta, kad iki 10 prisilietimų.