„Bitės plius laboratorijos“ nugalėtojai idėjas pristatys Londone

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-02-28 21:14
Baisu. Tiesiog košmaras. Buvo pristatytą daug geresnių idėjų, bet išrinko tokią kuri wap'e vaikšto bent trejetą metų. Absurdas. Pirmam konkurse savus apdovanojo ir dabar tas pats.
Anonymous 2008-02-29 10:30
O tu pats dalyvavai tam konkurse? Ir kur tu matei jau tokia paslauga wape? Nes as asmeniskai su tokia dar nesusiduriau. Ir dar... mane nervina zmones, kurie daug sneka, bet patys nieko nedaro. Nu tai reikejo tau paciam kazka padaryti, ir uzimti ta pirma vieta.
Anonymous 2008-02-29 10:31
Nu biski ne tuo nicku reikejo rasyt... O tu pats dalyvavai tam konkurse? Ir kur tu matei jau tokia paslauga wape? Nes as asmeniskai su tokia dar nesusiduriau. Ir dar... mane nervina zmones, kurie daug sneka, bet patys nieko nedaro. Nu tai reikejo tau paciam kazka padaryti, ir uzimti ta pirma vieta
Anonymous 2008-02-29 14:08
Na,kad nebuvo tokios paslaugos lietuvos wap'e.Nebent kokia agentura,kuri butu nuoma uzsiima,siuntinedavo sms,bet nemanau.
Anonymous 2008-02-29 16:07
Jei jūs nežinojot, tai nereiškia, kad nebuvo. Galų gale tokia idėja nėra nauja. "Ir dar... mane nervina zmones, kurie daug sneka, bet patys nieko nedaro. Nu tai reikejo tau paciam kazka padaryti, ir uzimti ta pirma vieta" Turėjai suprast ką aš galvoju. Pirma vieta jau seniai atiduota. Aš tai mačiau tikrai geresnių darbų. Dar man keista, kad tokią paprastą idėją įgyvendint ėmėsi 3 (ar 4) žmonės.
Anonymous 2008-02-29 17:59
Nu tai man tu duok tuos adresus kur jau tokia paslauga Lietuvoje veiktu? Nes as jau kiek narsiau, tai nebuvau mates. Kodel pirma vieta buvo uzimta? Zinai kokius nors nesvarius rysius? Idomu ir mums butu... pasidalink savo informacija.
Anonymous 2008-03-07 20:55
nu as tai asmeniskai nematau tose sukurtose "naujose" idejose to kazkokio tikro naudingumo...nezinau...nelb reikalingi dalykai yra kisami i ta telefa (pradedant nuo kameru, MMS ir kt galo, ko man tikrai tikrai nereik telefe)... manau reik bsk mastyt savanaudiskiau, tada tos idejos buna daug geresnes ir praktiskesnes bet cia tik mano subjetyvi nuomone ir apskritai, as gal kur miskuose gyvenu (nu matomai reiskiasi..) , bet apie si konkursa negirdejau.. :S nu nk, dar atsigirebsiu su savo idejomis peace!