Sony MDR-XD400

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-05-02 20:52
Kankina keletas klausimu pries perkant sias ausines. 1. Kaip ju laidas nenusilanksto nenutruksta net jei daznai palenkiamas dideliu kampu? 2. Kaip neprakaituoja ausys (na ne pacios ausys bet tos vietos kur lieciasi odiniai paminkstinimai) . Nes visada teikdavau pirmenybe ausinem su medzeginiais paminkstinimais taciau siuo metu ner is ko rinktis visos geresnes ausines su odiniais paminkstinimais, iskyrus philips seriaja kuri netenkina manes del laidu nekokybiskumo . 3. Kaip jausmas uzsidejus nepradeda po keletos valandu spausti galvos? 4. Ir kaip laikosi ant galvos? nekrenta smarkiau pakracius galva?
Alius N. 2008-05-04 17:45
1. Laidas atsparus - ir su paprasta kėde esu "užlipęs", ir su ratukais užvažiavęs, kol kas jokių požymių kad kas būtų sutrikę. Labai dažnai aš jo nelankstau, sunku pasakyti kiek laikytų jei kas dieną kokį 100 kartų sulenktum ir atlenktum 2. Po kokių poros valandų norisi padaryti pertrauką "prasivėdinimui". Bet man daugiau ausys kenčia nuo to, kad nešioju akinius - akinių rėmeliai šiek tiek per stipriai prisispaudžia prie ausų. 3. Galvos nespaudžia, kenčiu tik dėl prispaustų akinių kojelių... 4. Ant galvos laikosi puikiai.
Anonymous 2009-01-20 21:20
už tokią kainą geriau būtų įsigyti kokios geresnes firmos ausines. as vat siandien įsigijau Sennheiser HD 555. stilingos, patogios, o jau kokia garso kokybe manau, tas Sony manosios keletą kartų lenkia. suprantu, straipsnis rašytas prieš metus..