Dar vienas Kaspersky laboratorijos produktas pelnė prestižinius įvertinimus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-02-06 19:42
Rusu antivirusine, rusai vertinio, rusai ir laimejo taip ir turi buti
Anonymous 2008-02-06 20:42
Jei neturejai kasperskio, tai ir nesakyk. Esu turejes ir McAfee ir BitDefender ir Nortona ir Panda ir galiu tik pasakyti, kad vieninteliai antivirusai, kuriais pasitikiu tai ESET NOD32, jeigu silpnesnis kompas ir Kasperskis, kuriam tikrai pelnytai skiriamas medalis
Andrius.V 2008-02-06 21:06
Taip. Aš asmeniškai ilgai pasitikėjau vien tik Norton'u (išbandęs buvau ir AVG, NOD'ą, BitDefender ir pan.). Tačiau po to, kai akivaizdžiai Nortonas nei pas mane, nei pas mano draugę pradėjau gaudyt ne visus virusus, o dar vienas kompas su Kasperskiu atvirkščiai - rasdavo tai, ko nerasdavo Nortonas. Įdomumo dėlei, tačiau labai nenorom paėmiau ir pakeičiau savo antivirusinę į Kasperskį. Neįtikėtina, tačiau jis po Nortono mano kompe rado krūvą trojanų. Taip ir išgaravo mano ilgametis pasitikėjimas Nortonu.
dziulius 2008-02-07 04:03
Iš savo patirties galiu pasakyt kad Kaspersky tikras stabdis, paskutiniu metu pradėjau naudot ESET'a, ir jokiu lag'ų nieko.
Andrius.V 2008-02-07 08:46
Nortonas stabdo žymiai labiau, nei kasperskis
Eraslt 2008-02-07 09:04
siaip as nenaudoju antivirusiniu, nes pats sugebu iskrasptyt koki kirmeliuka is tu windousu, beto kaip sakoma, kad tupo vartotojo ir antivirusine neapsaugos
Smėlis 2008-02-07 11:27
iš dalies, tai joa, antivirusas reikalingas tik kai žaidi su kuo nereiktų. vien dėl šventos ramybės esu įsimetęs nemokamą AVG ir man gana. nelandžioju kur nereikia, skyles kiek galėjau kompe užkamšiau. kol kas jokių virusų neturiu, arba tiesioga pie juos nieko nežinau visgi Kasperskis man išties paliko labai gerą įspūdį, kai naudojau.
Andrius.V 2008-02-07 12:36
Naivūs jūs. Per paskutinius metus mano kompas virusus gauna iš atmintukų (flash'ų). Praktiškai dabar kiekvieną kartą mano atmintukas, pabuvojęs kokiam nors svetimam kompe, parsineša trojaną (ką jau bekalbėt apie draugų flashus). Ir dėl Windowsų autorun'o, virusiukas iš karto persimeta kompan ir paskui pats save platina. Aišku, tokių bėdų galima išvengti atsijungus autoruną, bet kam tai daryti, jei tai patogus dalykas? Ir daug tokių trojanų sugaudydavo nortonas, tačiau Kasperskis jį aplenkė visa galva... Ir tokio pabūdžio rojanai dabar puikuojasi vos ne kiekvienam kompe (ir net n po vieną), o vartotojas to net nežino, nes realiai apčiuopiamo kenkimo nė nesijaučia (kuris ką daro aš niekad nesiaiškinau, man neįdomu, tačiau greičiausiai tai standartinis duomenų rinkimas).
Smėlis 2008-02-07 16:28
na, nežinau ką tavo draugai veikia, bet per visą gyvenimą kiek naudojuosi flash atmintinėmis, tai nei vieno per jas neatsinešiau. bent jau tas pats Kasperskis niekad nieko neaptikdavo. vienintelis kelias, kuriuo sugebėdavau susidurti (ir dažnai įsileisti) virusus/trojanus buvo crack'ai. jie bene didžiausias šito gėrio šaltinis mano kompe būdavo. bet pastaruoju metu labai legalizuotis ėmiau, arba kur kas atsargiau elgiuosi kitu atveju.
Anonymous 2008-02-07 17:03
Alia 4 metelius kentejai nortona, kol supratai kad tai taip vadinama crapware (nereiklainga, kompa apkraunanti ir jokios naudos neduodanti programa) sunku patiketi, kad dar yra zmoniu kurie pasitiki nortonu
Andrius.V 2008-02-07 17:18
Arvydai, nortonas žymiai geresnis už visas panašias alternatyvas: NOD'ą, Panda, BitDefender Pro (nors ir jis itin gerai vertinamas) ir pan. Galų gale anksčiau bent jau namuose Kasperskis praktiniu požiūriu buvo ne kartą nusileidęs Nortonui. Tačiau laikai matyt keičiasi. Kas žino, kas geriausias bus po poros metų. Vienas kažkuris geriausias niekad nebus, tai neįmanoma. Smėli, darbas/mokslas neišvengiamai nuolat verčia keistis informacija bet kur ir bet kada. Būna va užklysti pas ką nors su akmens amžiaus kompiuteriu ir jau gali žegnotis, kad neparsineštum kokio brudo. Ir vos ne anekdotas būna tokie atvejai, kai USB flash'as turi išorini read-only užraktą. Tokį užrakinus ir padavus kokiam beviltiškam kompui, pastarasis, negalėdamas ten įrašyti viruso, lūžta
Anonymous 2008-02-26 20:55
Jei pas tave lagina Kasperskis tai pas tave kompas 2003 metu, tai nieko nestebina pas mane su vienu gigu ddramo nieko nesijaučia jei jis man budejimo režimu apie 10 mb ramo ar čia rodiklis???????????? tiesa dirbdamas ryja netoli 100 megų bet ir to nejaučiu. Pats laikas kurti 4 gigus, tada aš ji pamiršiu. tiesa jis pats apie save primins apie nekviestus svečius:)))))))))))))))))) Nr1-Kasperskis, Nr2-Nod32- tai ekspertų ir begales testų rezultatas, o visos nemokamos tai tik Avastas geriausias bet jam iki kasperskio........ tiek žmonės negyvens.
Anonymous 2008-02-26 21:05
Atnešė darugas kompą, sako gelbek linksta windozė:))) sakau gerai, ijungiu... per 10 minučiu vos vos užsikrauna. Pažiūriu pas ji Norton antivirus, per puse valandos aš ji išinstalinu, suvarau kasperky 7. Rezultatas 1700 su viršum ivairaus internetinio šlamšto, pagrinde trojanai. Epilogas- išgelbejau tik nuotraukas, windozė tesė agoniją. Teko perinstalint ir prikelt naujam gyvenimui. Tai kokio velnio išvis Nortonas reikalingas??