Anime stiliaus kontaktinės linzės  (33)

Neproporcingai didelės akys yra vienas skiriamųjų japonų animacijos 'anime' bruožų. Keletas Japonijos ir Pietų Korėjos kompanijų pradėjo siūlyti naujos rūšies kontaktines linzes, kuriomis šalies merginos gali vizualiai padidinti akių matmenis - taip, kad jos primintų animacinių personažų akis. Moteriškos lyties atstovių tarpe tai jau dabar yra labai populiaru, nes jos susilaukia didesnio populiarumo vyrų tarpe, be to, efektui pasiekti nereikalinga jokia kosmetinė chirurginė operacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai nėra tipinės kontaktinės linzės - jos yra didesnių matmenų nei įprastiniai analogai. Fiziškai akis nėra padidinama - padidinamas tik rainelės plotas, dėl ko ir pati akis atrodo didesnė.

Reklaminiame vieno gamintojo šūkyje skanduojama: "Norite didesnių, spindinčių akių be jokios operacijos? Daugiau jokių neišsipildančių norų ir pavydo!". Naujosiomis linzėmis prekiauja ir jas gamina keletas kompanijų, įskaitant "Geo" ir "Dueba". Jų kaina svyruoja $30-$50 intervale. Beje, jos ne tik kosmetinės - linzės gaminamos ir pagal gydytojo išrašytus receptus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (33)