Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
studentas 2008-10-02 22:48
nelabai as skiriu kiek metu kokiam vynui. turbut reik pacepset labiau kai geri kad pajaustum skirtumus
sigitas 2008-10-03 01:12
Įdomu ar sovietinį " rašalą " irgi geru vynu paverstų .
Anonymous 2008-10-03 08:44
) geras aparatas, imetei rasalo pusle, ir po pusvalandzio jau prabangus vynas.
Oi gales mulkinti gamintojai ir barai.
Anonymous 2008-10-03 09:33
Manau rasalas nera tikras vynas, spiritas ten kazkoks nudazytas..;D
Anonymous 2008-10-03 10:41
Idomu ka tas aparatas gali pagaminti su kitais gerimais
Anonymous 2008-10-03 12:42
Jo piena galesi susiraugint:D
Na manau tas pratiesas bus populiarus tik tarp neturtingu valstybiu. Beto turciai pirko ir pirks jiem tai kas.
Domazaz 2008-10-03 13:35
Tik įdomu, ar tas ultragarsu paveiktas alkoholis negadins sveikatos daugiau??
Anonymous 2008-10-03 13:57
Manau, kad dauguma restoranu noredami sutaupyti pinigu ir uzsidirbti daugiau mulkins tuos turtuolius ir jei geras vyno zinovas nustebo panasumu, tai paprastas vartotojas tikrai nepajaus skirtumo
Anonymous 2008-10-03 15:02
Na lyg isvada persasi, kad turi atpigti visi tie "seni ir geri" vynai, bo dabar jau niekas negales buti uztikrintas, kad tai tikrai naturaliomis salygomis pasenes vynas. Nafig moketi brangiau, jeigu tas aparac padaro tai uz puse kainos
Nerkashis 2008-10-03 23:00
Nu tai žodžiu nueisiu daba į restoraną ir paprašysiu kad man "pasendintų" kokį vynelį kol kotletus iškeps...
Oi sukels chaosą tarp vyndarių šitas aparatas. Jaučiu čia bus panašiaip kaip naftininkai ir elektromobiliai.
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Ultragarsinis vyno sendinimo įrenginys šokiravo vyndarius