Fujifilm“ skynė laurus tarptautinėje fotografijos parodoje „Photokina 2008“  (0)

Fotografijos prekes ir paslaugas teikiančiai kompanijai „Fujifilm“ tarptautinėje fotografijos parodoje „Photokina 2008“, vykusioje Vokietijoje, Kelne, rugsėjo mėn. 21-26 d., buvo įteiktas „Photokina Star“ apdovanojimas už FinePix Real 3D System technologijas, įvykdžiusias perversmą 3D vaizdo sistemoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujai sukurta ir „Fujifilm“ parodoje „Photokina 2008“ pristatyta 3D vaizdo sistema, kurią sudaro 3D skaitmeninis fotoaparatas, skaitmeninis fotorėmelis ir atspausdinta nuotrauka, žengia į priekį. Anksčiau 3D sistemai buvo būdinga prasta vaizdo kokybė, sudėtingas valdymas, reikalingi 3D vaizdo akiniai.

Fujifilm FinePix Real 3D System didžiausias privalumas yra tas, kad skaitmeninio fotoaparato skystųjų kristalų atkūrimui, peržiūrai ir spaudai nereikalingi 3D akiniai – vartotojas gali mėgautis lygiai tokiu pat vaizdu, koks matomas plika akimi, kadangi kuriant šią sistemą, vadovautasi principu – užfiksuoti tokį tikslų vaizdą, kaip mato akis. Tą padaryti leidžia sukurtas šviesos krypties valdymo modulis. Tikimasi, kad artimiausiu metu rinkoje pasirodys pirmieji skaitmeniniai fotoaparatai su FinePix Real 3D System technologija.

„Photokina 2008“ parodoje, kurioje dalyvauja masinės informacijos priemonių specialistai, profesionalios vaizdo komunikacijos vartotojai, gamintojai ir žmonės, besidomintys novatoriškomis idėjomis, „Star“ apdovanojimą skiria žymiausi ir garbingiausi skaitmeninės fotografijos ir didžiausių foto prekių parduotuvių Vokietijoje atstovai.

Parodoje taip pat buvo domimasi „Fujifilm” kompanijos produktais, kurie teigiamai įvertinti Europos vaizdo ir garso (EISA) bei Techninių vaizdų spaudos asociacijų (TIPA). Didžiausio vartotojų ir masinės informacijos priemonių specialistų dėmesio sulaukė skaitmeninis fotoaparatas S100FS, Super CCD EXR vaizdo sensorius, sugebantis prisitaikyti prie trijų skirtingų fotografavimo sąlygų, didelio formato spausdintuvas ACUITY HD 2504, suteikiantis galimybę spausdinti ant bet kokio paviršiaus, ne storesnio nei 4,8 cm,, sauso proceso fotolaboratorija DL410 ir kt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: