10 populiariausių kompiuterių saugumo mitų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-12-03 11:41
Kazkokia propaganda o.O mazdaug pirkit antivirusine namu vartotojai - biurai jau turi prisipirke, reik daugiau parduot. Be to, nei viena antivirusines komanda neprisipazins, kad kuria virusus, o tokia argumentacija kaip - "tai nemoralu" - nieko nereiskia siais laikais.
Anonymous 2008-12-03 12:32
Naudoju Ubuntu Linux (prieš du metus perėjau prie jo iš XP), nenaudoju antivirusinės, virusų nė kvapo. O dar viskas už dyką ir nepažeidžiant įstatymų.
Anonymous 2008-12-03 12:43
Ckat visa straipsni dar karta perskaityt,nes matos neskaitei visa.Nieks tau nesiula pirkt antivirusiniu cia ir kurejams neapsimok virusu kurt nes kas diena bent po kelis simtus ju prikur zmones per visa pasauli .ir seip norint beveik 100% sauguma geriausia ysirasyt linux kurie nieka nekainuoj,bet jei zaidziant geimus ir pan ir nemokant pilnai su kompiuteriu naudotis tikrai yra geriau ysirasyt kokia antivirusine.
Windas 2008-12-03 16:40
Linux ner 100% saugus maziau surugusio pieno grietine gerkit esme kad windowsai taip paplite kad ir virusu ant ju ishleidziama 90% daugiau nei ant linux distrupbciju... Dalinai Ckat teisus del amoralumo... pats megejas kazkur isilauzti ar nulauzti... dalinai straipstyje teisybe jog kas kuria virusus nemokes pagauti ji ir neutralizuoti nepazeidus pvz sisteminiu kazkokiu dalyku. O seip straipnis apie pc nieko nereukenciams...
Anonymous 2008-12-03 18:04
pinkiss , ne tas pats kur traviana losi 4 serve?
Anonymous 2008-12-03 22:53
quote="Windas"]esme kad windowsai taip paplite kad ir virusu ant ju ishleidziama 90% daugiau nei ant linux distrupbciju... ir esa saugus, o kiti naudoja, windows, antivirusines, kaip ir dauguma ir nesijaučia saugus. Kurie logiškai mastant protingesni, ar tie kurių mažuma ar tie kurie su dauguma? Dar vienas palyginimas: vieni žmones važiuoja nelabai žinomu nedideliu saugiu keliu, o kiti lekia didelėje pavojingoje autostradoje, bet apsirengę šarvais O jei tas saugus kelias taps nesaugia autostrada bus žmoniu kurie naudos dar kitą mažą saugų kelią Taip, kad windows populiarumą reikia priskirti prie dideliu windows sistemos trukumu, o ne kaip daugelis, priskiria prie pliusu Be to jei butu tik viena antivirusine sistema ji pati taptu virusu traukos centru