Koncepcija: „Šeštasis pojūtis“ technologiškai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Drutas 2009-03-13 16:39
Idomus atrodo aparatas. Bet jau turi būt visur connected. Jei per mobilų internetą, tai truputi ir nepigus džiaugsmas
Windas 2009-03-13 17:24
Pigus kiek tas ten intikas kainuoja.. pigiai gan ziek iphone+omnitel tai manau cia kazkas pn bus.. seip sita daikciuka kaip ishleis tikrai pirksiu
Anonymous 2009-03-13 18:06
RESPECT isradejams... Tikrai nusipirksiu toki daigta
Mindė 2009-03-13 19:27
Na įdomiai sugalvota. Su laikrodžiu juokingiausia buvo Bet jau iškart minusą matau šitam reikale: bernai turės pradėti lakuotis nagus jei nenorės lipnios juostelės klijuotis Nors manęs asmeniškai toks daiktas netraukia.
kionig 2009-03-13 19:29
Tik bobos turi 6 jausma t.y intuicija
Anonymous 2009-03-13 20:15
na super , tik visko vertinimas pagal zvaigzdutes yra gaidys (atsiprasant), bet siaip ideja patiko
Anonymous 2009-03-13 21:41
paziurejes filmuota medziaga is karto uzsimaniau Fainas zaisliukas
Anonymous 2009-03-13 21:55
Kai krito lėktuvai visi iki vieno jautė, kad nereikia lipti į lėktuvą, bet jie daug pažadėjo ir nenorėjo sulaužyti savo pažadų ir pakliūvo. Jeigu padarytų statistiką, tai pamatytų, kad buvo ir tų, kurie išmetė bilietus ir neskrido. Ateitis yra juntama ir kuo jinai yra artimesnė, tuo ji yra tankesnė ir tuo stipriau ją galima pajusti. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-03-13 22:19
Manau žmogaus pasamonė gali taip pat gauti informaciją ir be jokių įrenginių, tik reikia žinoti kaip ją gauti
kionig 2009-03-13 23:19
O tu kiekviena diena iseidamas gatve nezinai gi ar tave nutrenks ar ne, bet eini per gatve net kartais ir ne per pereja, taigi nei vienas nera apsaugotas nuo atsitiktinumu. Tas pajutimas labai abstraktyvus ir pakolkas ne zmogaus protui tai suprast, bet tie kas junta, tai laimes kudikiai
JAULER 2009-03-14 00:06
tiesą pasakius tai daikto mintis gal ir nebloga, bet kol kas nematau prasmės, nes: 1. išsitraukti telefą ar šiaip kokį įranginį iš kišenės nėra sunku 2. norint kad šitas daiktas ką nors rodytų jį reiktų nešioti visada ant visų drabužių, taigi jeigu užsidėtume striukę ir užsisegtume jį (kad ir per klaidą) į vidų, tai jis jau netektų prasmės nes išsitraukti telefą yra lengviau. Be to neturiu noro visąlaiką nešioti kažkokio pakabuko ant kaklo, kuris nebus vienas iš lengvųjų ir dar tarkim bėgti su juo būtų žiauriai nepatogu. 3. na nešiotis ant kaklo akuma, kamerą, procą tikrai nėra taip paprasta kaip mobiliaką kišenėje (turėkime omeny, kad užmaitinti projektoriui reikia nemažai elektros, todėl akumas nebus vienas iš lengviausių) 4. projekturius beveik nebus matomas labai ryškiai apšviestoje aplinkoje (pvz saulėje) dar turint omeny, kad jis turi būti maitinamas iš akumo, taigi norime ryškaus, tada reiks nešioti 1 Kg ant kaklo. 5. jeigu kas nors tą daiktą įsilaužtų (kas yra pakankamai realu) tai matytų viską ką aš darau, jeigu tą padarytų telefui, tai na buvimo vietą galėtų nustatyti, bet daugiau nelabai ką. na tokia mano nuomonė, tiesiog manau, kad tas daiktas nepraktiškas.
Anonymous 2009-03-14 01:49
Na cia esme yra koncepsijoje, o ne realizacijoje. Isivaizduok vietoj to didelio kabancio daikto ant kaklo viskas butu integruota akiniuose. Tada biski kitaip ziuretum. Siap labai fainas daiktas As tokio noreciau Beje, man atrodo kad cia viskas padaryta su Microsoft'o technologijomis - WPF'as ir dar kazkoks priedas (neatsimenu pavadinimo), kuris leidzia analizuoti kameros vaizda.
Anonymous 2009-03-14 08:44
Žmogus yra perpildytas daug baimių, todėl jis kartais jaučia ne tai, kas realybėje yra, o savo baimes ir jam atrodo, kad jis teisingai jaučia. Būna vaikas negrįžta ilgai į namus mama pradeda išgyventi, neranda sau vietos, o vaikas ateina ir sako, kad jam buvo labai linksma, todėl jis užtrūko, tai ką jautė mama? Tikrovėje šito nebuvo. Aš pavyzdžiui vieną pirmadienį ryte pagalvojau reikia nueiti pašluot namą, bet kaip prie durų stovėjau jaučiau: nereikia eiti, bet pagalvojau pažiūrėsiu ar teisingai aš jaučiu ir nuėjau, o kai valiau visur beveik buvo švaru, o kai atėjau tėtis man pasakė, kad kam aš ėjau šluoti, juk jis visada pirmadieniais šluoja, kad jis jau ėjo šluoti. Taikos ir laimės!
Anonymous 2009-03-14 14:58
mano nuomone tu VISISKAI anglu nesupranti, o jei nesupranti anglishkai tai geriau nekomentuok.
Anonymous 2009-03-14 17:34
Na man tai visiška nesąmonė toks išradimas, bent jau valdymą nuo smegenų padarytų, tai dar dar būtų..
Anonymous 2009-03-15 16:17
1. Video pasako kodėl išsitraukti kokį daiktą iš kišenės yra nepatogu. Nes tai neįprasta žmogui.. 2. Yra daug būdų kaip tokį daiktą palaikyti visada viršuje drabužių - tiem kas nešioja akinius, tai ta manau projektorius ir kamera nelabai trukdys, turint omeny, kad su laiku prejktorius sumažės, kaip kad kamera sumažėjo. 3. Nebūtina ant kaklo. Yra daug vietų pradedant nuo akumuliatoriaus įmontavimo į drabužius ar jų kišenes, baigiant batų pasunkinimu. 4. Na gal ir blogai šitas dalykas, bet gal irgi kažką galima padaryti? 5. Visur dabar nesaugu. Nesinaudok internetine bankininkyste, nes kas nors prisijungs už tave ir pavogs pinigus xD