Kęstutis Girnius. Ar Rusijai pavyks atnaujinti ginkluotę?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2009-03-21 17:46
Hitech, sory gal kiek naiviai masciau, neigdamas tavo pasakyma, bet suprantu dabar, aisku pas amerikonus gal ir buna tokiu atveju, bet jie to i viesuma nekelia, todel, kad gali turet rimtu reikalu.
HiTech 2009-03-21 17:52
Kaiptik rusai viska slepia, slepia ir dar karta slepia, kaip ir minejau, spauda ten laisves neturi, ir islenda i viesuma ten tik tokie dalykai kuriu jau nebeimanoma nuslepti. O jei kas JAV panasaus nutiktu, tai jug zmogaus teisiu tarnybos su zeme viska sulygintu Kartais pagalvoju, kad ten net perdaug svelniai toje JAV armijoje
SG 2009-03-21 17:55
HiTech, teisingai, armijoj elgiasi su tavim kaip su žmogum? O kaip jie elgiasi su kitais žmonėm Irake ar Afganistane? Tikiuosi yra tekę tau girdėt? Na taip, aš sutinku, kad Rusijos kaimuose padėtis yra prasta, bet juk ir Amerikos miestuose milijonai benamių. O kas dėl žodžio laisvės... Netiesa. Rusijoj tokia pati žodžio laisvė kaip ir JAV. Rusijoj neleidžiama kritikuot Putino ar Medvedevo. O JAV? Kaip manai, per kiek laikų būtų nusodinta kokia nors nauja aktyvi kairiųjų grupė? Nepatinka man Medvedevas. Nepatinka man ir Obama. Jie viso labo prakeikti imperialistai. Obama išvis labai nuliūdino su savo pareiškimais baigt karą Irake ir Afganistane, o vėliau to neįvykdęs. Na taip, Rusiją valdo 1 žmogus. Putinas, o Ameriką? Ameriką kiek didesnė žmonių grupė, bet tik ne Obama. Ameriką valdo žydai. Ir aplamai yra tekę girdėt, kad amerikonų armija yra baisia nedisciplinuota, o rusų armija, S. Neries žodžiais (tiesa, čia apie Raudonąją, bet vistiek rusų ), "Gimusy ugny, žiaurioj kovoj.". (Čia daugiau dėl juoko pasakiau )
HiTech 2009-03-21 18:09
Irake vykta karas, ir kad amerikieciu kariai susparde ir issityciojo is irakieciu kariu tai normalu. Tai ziauru, bet normalu. Kiekviename kare taip buvo ir bus. Taspats vyksta per Izraelio - palestinos kara, Rusijos gruzijos, taspats buvo ir Lietuvoje, kai mus okupavo rusai. Tai yra karas ir smurtas jame yra normalus dalykas. O vat kad taikos metu kariai talzo savo draugus, vat cia tai nenormalu, ir joks mastantis zmogus neis i tokia armija. Del spaudos laisves tu klysti. Matai pats, visi vaizdai kas vyko irake iskilo i viesuma, o kaip rusai elgiasi cecenijoj, arba tame paciame afganistane? Apie tai tik gandai sklando, ir tuos pacius rusija bando uzslopint...
kionig 2009-03-21 18:15
SG, o gal gali, man tokiam neisprususiam, paaiskinti kodel zydai ? Is kur tu juos istraukiai ? Ir kaip tai susije su JAV ? Na zinau jie ten siaip ne taip rado kampeli prisiglaust.
SG 2009-03-21 18:15
Ne, bičiuli, aš kalbu ne apie tai, kad išsityčiojo iš karių. Teko girdėt apie JAV karius Irake, kurie fotkinosi pozuodami su kaukuolėm ir laikydami tokiose vietose priglaudę, kur viešai nerodoma? Va šitas, tai JAV tikrai neiškilo į viešumą, o neigė visais būdais kaip tik įmanoma. kiniog - tai tiesa. Praktiškai visus JAV bankus valdo žydai. Taip pat turi užsiėmę labai aukštas pozicijas valdžioj.
HiTech 2009-03-21 18:20
SG, ne apie tai neteko girdet. Butu gerai kad nuoroda numestum
SG 2009-03-21 18:22
Na pabandysiu paieškot. Čia šiaip per Žinias Lietuvoj rodė prieš kelis metus, bet manau ir internete turėtų būt. Radau, kur vokiečių kariai pozavo Irake su kaukolėm... (Na vistiek NATO ) Bet rodos ir JAV buvo. Einu dar paieškot.
HiTech 2009-03-21 18:28
Cia manau kazkas panasasus i tai, kai JAV snaiperis praktikavosi saudydamas i korana...
Arns 2009-03-21 18:33
o po sito itikink, kad JAV ne bjaurus okupantas Valdzios siekiai gali buti deklaruojami labai kilnus, taciau kare kai kam pasimaiso protas, kai kam is neturejimo kas veikti kyla noras ne tik prisidirbti, bet dar ir nusifilmuoti/nusifotografuoti darydamas ta kvailyste
SG 2009-03-21 18:36
Na dėl vokiečių, tai va: http://www.guardian.co.uk/world/2006/oc ... y.jesssmee bet dar ir dėl JAV paieškosiu. O kodėl JAV įsiveržė į Iraką, tai visiems ir taip aišku.
Anonymous 2009-03-21 18:38
Jei jau taip patinka rusija, apsigyvenkit joje.
HiTech 2009-03-21 18:43
Tai kad ten nieko baisaus Kasantra archeologa toki gali pamatyt o del to korano tai... JAV negali buti kalta kad vienas karys taip pasielge. Uz ta poelgi ir turi but atsakingas tas karys o ne visa JAV. Beja po to ivikio jis labai sielvartavo ir atsiprasinejo irakieciu
SG 2009-03-21 18:49
Tik įdomu ar tikrai vienas karys... O gal greičiau tik vieną pagavo. Aš nebūtinai kalbu, apie fotkinimasi ar šaudymą. Juk garantuotai pilna prievartautojų ir t.t. Tfu, spjoviau ant tokių "gelbėtojų" kaip JAV. Kodėl kai 1990 m. Irakas užpuolė Kuveitą, tai per 5 dienas Kuveito suskubo gelbėt pusė vakarų pasaulio? O kodėl, kai Rusija "užpuolė" Gruziją, tai vakarai parodė tik mandagų pasipiktinimą? Va ir gelbėtojai. Jei skęstantis turėtų su savim maišą aukso, tai gelbėtų, o jei valkata, tai kurių galų sušlapt? Cha, matėt katik Žinias?
Dvigubas nulis 2009-03-21 19:21
Na, tingiu aš čia rašyt savo litanijas, todėl nukopijuosiu iš ankstesnės diskusijos apie JAV ir Rusiją. Visais amžiais žmonės nemėgo protingesnių. Viduramžiais mokslininkų, šiais laikais - žydų. Buvo ir naujiena parašyta, jog žydų kilmės žmonių intelekto koeficientas yra aukštesnis, lyginant su kitomis tautomis. Žinoma, kaip patiks kuriam nors lietuviui, jei kaimyno namas didesnis ir turi prabangesnę mašiną. Iškart užsipuls, pavadins sukčiumi, "mafijozu" ir t.t. Įdomu ką žmonės mano apie Einšteiną. Juk jis irgi buvo žydų kilmės Oi, kaip linksma bus, visam savaitgaliui turėsiu užsiėmimą skaityt pasisakymų prieš mane
SG 2009-03-21 19:26
Dvigubas nuli, dėl to karo buvo kalti ir Gruzija, ir Rusija. Gruzija užpuolė P. Osetiją, Rusija prisidengė gynimu, bet akivaizdu, kad seniai trynė rankas ir laukė kokio nors preteksto. Na ir gavo. Žodžiu, kaltos abi pusės, todėl ir parašiau kabutėse. O, kad JAV būtų pradėjusi kariaut prieš Rusiją Gruzijoj, tai neteko girdėt, tik "viešai pasmekerė" tokios Rusijos veiksmus. Beje, man labai patiko Sarkozy žodžiai, kai Putinas pasakė "Aš pakarsiu Saakašvilį, juk JAV pakorė Huseiną", o Sarkozy: "Tu nusileisi iki Bušo lygio?".
kionig 2009-03-21 19:28
Pff nuo kada ensteinas zydas ? O man atrodo, kad tu mus linksminsi iki savaitgalio
SG 2009-03-21 19:31
Tikriausiai nuo to, kai gimė žydo šeimoje.
kionig 2009-03-21 19:37
Na, kaip suprantu tada ensteinas turejo dvi tautybes, vokieciu ir zydu, bet neesme, ir pagal viena negalima sprest apie visus
Anonymous 2009-03-21 19:39
kionig, "Albert Einstein was born into a Jewish family in Ulm, in the Kingdom of Württemberg in the German Empire on March 14, 1879."