Lietuvoje pradedamos populiarinti sandarių namų technologijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Zilve 2009-04-09 22:44
siaip labai geras daiktas tik kiek brangokas numustu per pus kaina nereiketu nei polisterolo nei vatos
Anonymous 2009-04-10 02:12
Aha, - neblogas. Tik va jo nepavogsi, kaip muzikos, filmo ar programinės įrangos iš kompaktinių/DVD diskų ar interneto... O ko nenupiratausi, tas statistiniam lietuviui tik pavartinti seilę Perdedu? Na gal šiek tiek.
Anonymous 2009-04-10 13:33
del brangumo verta diskutuoti zinoma brangiau uz vata bet efektiviau tiek pat kartu kiek brangiau, kas liecia namo sildymo kastus tai nesunku paskaiciuoti per kiek atsipirks...kam uzteks poros metu kam penkiu bet faktas kad atsipirks. Pas mane uzpusti tarpsieniai name siluma pakilo 4-5 laispniais ir kuro sunaudojama t.y malku zymiai maziau
Anonymous 2009-04-10 13:35
isidejus dujas i masina irgi is karto neatsiperka reikia laiko as uz
Anonymous 2009-04-10 13:58
"Statistinis lietuvis" mato kainą, kas dažniausiai nieko nesako. Kai reik reikia šildyt namą, tai brangu, o kai maximoj saldainėms 50% "nuolaida", tai jam jų būtinai reikia :| Nepirktų to, ko nereikia, tada ne viskas atrodytų brangu. Aš asmeniškai siūlau rinktis tai kas geriausia.
Anonymous 2009-04-10 14:52
kazkaip labai jau nerimtai (atgyvenusiai) atrodo banalus rastinis "namukas" kai kalba eina apie naujausius "trecios kartos" namus.. truksta kad tarp rastu samanos kysotu taigi tiek daug yra kulturingos intelektualios architekturos (ir tikrai ne moderniai sokiruojancios)!! negi sunku parinkti kazkiek padoresni paveiksliuka?? juk akivaizdu kad zmogus isgalintis tik rastiniam vasarnamiui tikrai neinvestuos nei i vejo jegaine nei i rekuperacija nei i geotermini sildyma nei i pasyvu nama nei i saules jegaine.. ir priezastis paprasta.. sie dalykai kainuoja! ir nemazai! o be ju net ir sandariausias namas bus saltas!