Sukurtas 500 GB talpos optinis diskas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bullka 2009-04-29 13:45
O koks skirtumas ar 2GB ar 10GB. Šiais plačiajuosčio interneto laikais - nematau prasmės pirkti, saugoti, transportuoti fizinių laikmenų. Parsisiunti iš interneto savo tą žaidimą ir žaidimi. Pvz galėtų būti Valve sukurtas Steam'as. Žaidimai keli GB, tačiau visiškai tam nereikia laikmenų.. nusiperki, parsisiunti.
bullka 2009-04-29 13:48
Nesupratai esmės. Ne tame esmė ar telpam į flopikus, ar į CD ar į Bluray. Esmė tame - o nafig to reikia? Čia vienas rašė, kad jo draugas spintą kompaktų turi Įsivaizduoju tą draugą maždaug taip: buvo floppy laikai.. tada susikaupė spinta flopių.. viską galiausiai persirašė į kelis CD. Tada prikaupė spintą CD ir viską persirašė į kelioliką DVD. Dabar vėl kaupia spintą ir vėl persirašys į Bluray... Ir taip pasaka be galo Fizinės laikmenos must die.
bullka 2009-04-29 13:50
PC pirkau prieš metus. Ir BIOS'as atsinaujina iš USB stick'o. Arba dar geriau - atnaujinti galima tiesiai iš Windows'ų biosą. Bent jau mano Asus P5Q motinoje. Na bet čia nukrypimas.
Tomcat 2009-04-29 15:40
Nu gal tau ir nereikia atsarginių disko kopijų ir panašių dalykų. Va nusipirkai kelis blue-ray diskus ir viskas. Nereikia nei tų griozdiškų išorinių diskų ar kokio kito šlamšto. Dabar jie gal ir brangoki, bet po kurio laiko vistiek atpigs. Na o kad ateitis priklauso SSD tai pilnai sutinku.