„Windows 7“ pasirodys prieš Kalėdas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

studentas 2009-05-13 01:20
pagyvensim kolkas metus su RC o tada jau ziuresim. gal jau ir SP1 isleis tokiu laiku =))
SaliamonXP 2009-05-13 01:27
o windows 7 eina su nauja failu sistema (ten pamenu kazka kalbejo apie tai) ar vis dar su ntfs?
bullka 2009-05-13 08:58
O kiek ta RC versija veikia nenukrekinta? Oficiali ta prasme. Veiks bent iki tu kaledu? Tada bandytume RC diegtis jau dabar.
HAL9000 2009-05-13 09:38
Labai gerai ir as prisimenu labai senas Microsoft kalbas, jog net jau Vistoje tikrai tikrai bus naujoji failu sistema WinFS (Win file system), grista duomenu bazemis, veiks efektyviai, duomenu paieska bus tokia pat greitai, kaip interneto resursuose ir pan. Bet tai ir liko kalbomis. Idomiausia, jog kazkaip apie tai vis nutylima ir nutylima - toks ispudis, jog MS tikisi, jog vartotojai pamirsh (ir jokiu budu neprimins) jiems apie pazadus Kas nors kur nors mate bent jau uzsiminimu apie nauja failu sistema?
Belhor 2009-05-13 10:29
Tai,kad puikiai viskas veikia ir taip,man labiau buvo aktualus pazadas,jog nebereikes po instaliacijos perkraudinet pc.Nesuprantu kodel jie negali padaryt to,nes yra tas igyvendinta kai kuriuose dalykuose,viskas veikia ant bazes,kuri pasilieka stabili,o draiveri perkrauna tiesiog.I marsa planuojami skrydziai,o miliardine imone negali paprasto suduko idiegt. Siaip Win 7 viskas patiko ir naudoju,dizainas suzavejo,greitis geras(nors man ir buvo jis geras su Vista),tik vis tas trukumas lankstumo,kai kuri padaryta taip ir ne kitaip,ir nepersideliosi savaip arba naudok 3d soft.Tas visad biesina,pvz tos iconos system tray,nu kam jos,jei as ju nestebiu?Kodel paslept,kodel ne visiskai nuimt,jei as ju nenoriu?Arba explorery,Vistoj buvo taip patogu,sone(juostoj) viska isvaliau ir susidejau visus savo skirsnius ir folderius,taip galejau is bet kurio lango nueit i bet kuria vieta kompiuteryje,dabar idejo Favourites,kurie man neidomus,idejo Group kazkoki dar Library,nes jiems taip patogiau,o tai negi taip sunku padaryt ten nustatoma kaip tik nori...Tokios smulkmenos bet kuriuose win sugebedavo erzint ir turedavai ieskot per Google kaip panaikint tas ju ismones.Visa kita saunu...WMP12 saunus,gal tik IE8 kreivas kazkoks kaip visais laikais....Dar kas keista,visgi jie nori priverst naudotis naujuoju Start Menu,nesuprantu kodel nera pasirinkimo i classic,jis buvo geras ir patogus,kam isradinet ten ta dvirati,o jei jau isradai,kodel nepalikt tos senosios isvaizdos pasirinkimo,tas pats ir su Control Panel,nu butinai naudok nauja dizaina,viskas mirga,marga ten kol neiprates,o pasirinkt i senaji neradau kaip...
SaliamonXP 2009-05-13 11:01
Man asmeniskai visas Vistos nustatymu isdestymas yra tiesiog tragiskas. Nezinau koks ten beprotis sugalvojo ta linku sistema, bet tegul greiciau ji atleidzia tas MS. Kiekvieno nustatymo reikia ieskot pasislepusio po trim-keturiais langais ir dar skaityt nezmonisko ilgio tekstus... kai xp isijungi viena lentele tarkim "display properties" ir viska susidelioji kaip nori, jei nezinai ka kokia viena ar kita knopka reiskia spaudi help ir viskas ore, o tai dabar tik su helpo pagalba viskas ir daros. Absurdas. O dar didesne nesamone, kad visi nustatymai prie kuriu galu gale prisikasi atliekami tose paciose lentelese kaip ir xp tik isdraskyta viskas ir ismetyta kas kur...
Tir4elis 2009-05-13 11:32
Puikiai pasakyta. Dėl šito bardako pas mane Vistos neliko. Dėl to ir į 7'niukę kol kas atsargiai vėpsau. O klientai ir toliau tvarkingai meta Vista nafig ir dedasi XP .