Lenkų mokslininkai kuria internetinę steganografiją su tikslu padėti žodžio laisvės neturinčios šalims

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rytojus 2009-05-29 19:32
Idėja gal ir visai nebloga, bet tuo pačiu turi ir neigimą pusę - o jeigu ja gali pradėti naudotis, tarkim, teroristai? Įvairius telefoninius pokalbius sekti tikrai lengviau nei šitai.
immortallt 2009-05-29 21:44
Manau yra koks slapukas, kad viso to kopija siustu US zvalgybai kokiai nors
Mitas 2009-05-30 12:54
Kam kurti per atstumą pilotuojamus naikintuvu? O jeigu teroristai perims naikintuvą ir ką nors subombarduos? Kam stengtis kurti nematomus kostiumus? O jeigu teroristai jais apsivilks ir darys, ką norės? Kam gaminti peilius ir šakutes? O jeigu teroristai pasinaudos jais ir subadys kokį žmogų? Kam reikalingi mobilieji telefonai? O jeigu teroristai jais pasinaudos tarpusavyje? Kam reikalingas informacijos šifravimas? O jeigu teroristai užšifruos savo žinutes? Kam reikalingi ginklai? O jeigu teroristai jų įsigys? Kam reikalingi bjaurūs įstatymai? O jeigu dėl jų atsiras daugiau teroristų? Kam reikalingas mokslas? O jeigu teroristai taps protingesni už mus? Pakaks? Nebūkime tokie paranojikai Teroristus sukūrė visuomenė. Nenuostabu, kad ji jų ir bijo.
SaliamonXP 2009-06-04 14:53
Fantastiskas komentaras, geriau nei pats nebuciau pasakes. On topic: manau pirma reiktu sukurti galimybe prie to interneto prieiti tose salyse, nes jei neturi neto tai visas sitas fokusu gaminimas netenka prasmes.