Mobilieji telefonai „apakina“ dėmesį, atskleidė tyrimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2009-10-25 12:04
Skaityk knyga - irgi nesugebesi eiti tiesiai O seip as net vairuoju kalbant telefonu ir tai nesukelia problemu. Aisku pokalbis nera ten apie kazka kas sukelia emocijas, bet apie esminius dalykus. Ir sitas tyrimas atrodo lyg butu uzsakytas mobiliaku priesininku, nes atrodo taip, lyg mobilus skleidzia kokias egzotines daleles Y nuo kuriu zmogus tampa zombiu :,D
kionig 2009-10-25 12:24
Nieks ten nieko neuzsakineja, kam bapkes leist vejais ? Tegu tie sunys paloja ir praeis. Va del vairavimo kalbant telefonu, tai zmones ne tik sugeba vairuoti tuo paciu metu, bet dar paziureti per peti i kaire ir i desine puse, o su kita ranka vairuoti, tuo paciu metu jungineti begius, o cia atejo JAV moksliagos i aikste ir padare tyrime su klaunu Graudu..
ligonis 2009-10-25 12:24
immortallt: tu nori pasakyt, kad neaiskiu budu tavo smegenys sugebejo evoliucionuoti ir prisitaikyti technologijoms kurios placiai paplito pries 10-15 metu?!?!?! turbut visi vairuodami ir kalbedami telefonu galvojo "kas gali atsitikt?" iki tol kol uzmusa koki zmogu, ar patenka i avarija... tusciam kely - pirmyn kalbek, bet mieste kur yra tikimybe kanors suzeist - geriau sustok.
špokas 2009-10-25 15:54
Tai daug kas ir gazą moka spausti, bet kai slysti pradeda , nebe daug kas sugeba išmanevruoti ...