Internetas Kaune yra geriausias Europoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tir4elis 2009-10-29 08:52
Jei taip ir toliau nuoširdžiai dalinsimės torentais, tai greit visai lyderiais patapsim . O tas greičio testukas geras , ypač tada kai reikia motyvuotai tiekėjui įrodyt, kad jo linija sh** mala, o ne dirba .
blizzard 2009-10-29 09:12
kazin is kokio tu kaimo jeigu kaune internetas greitesnis? o jei rimtai tai mieste internetas tikrai geras 20mb/s jeigu sviesolaidis, o moket reikia apie 30lt jei neklystu, cia tiems kurie daugebuciuose gyvena, vien del to butas apsimoka bet uzmiestyje, zebra bazinis, pigiausias variantas dabar 36lt/men greitis siuntimosi buna max 200kb/s ir tai retai, dazniausiai 100-150kb/s tai nieko cia stebuklingo.. bet yra beda manau viena, kadangi mes jau taip apssikelbem su savo greiciais, tai manau reiskia kad mus akyliau stebes organizacijos kurios stebi piratavimo kiekius.. sitas man nepatiktu, nes tada musu greitas internetas taptu bereiksmis.. Galvojat tiem vokieciam reikalingas greitas intikas? jie nieko nesiuncia jiems tik kokiai youtube perziuret ir panarsyt, daugiau nieko ir nereikia..
Mitas 2009-10-29 10:22
Spartusis internetas reikalingas tik mokslinėms įstaigoms. Paprastiems vartotojams visiškai pakanka iki 4 mbps. Paprastai Lietuvos aukštojo mokslo įstaigos pasijungia tikrai spartų, bet ir ten jis naudingas tik tiek, kad išvengiama apkrovimo, nors daugeliu atveju jos vidinio srauto neriboja, tad jei vienas studentas sugalvos pasileisti torrent, tai kiti pajus srauto sumažėjimą. Iš vienos pusės, jei srautas didelis, tai torrent bus greitai parsiųstas ir srautas normalizuosis, iš kitos pusės galima tiesiog kiekvienam pc nustatyti srauto limitą. Paprastas vartotojas 700 MB filmą gali atsisiųsti per 1-2 val., ir tai pakankamai greitai. Tiems, kurie įpratę per parą keliolika gigų atsisiųsti, reikėtų išmokti atsirinkti, ko reikia ir ko nereikia. Vaidybinių filmų aš praktiškai nežiūriu, dažniau dokumentinius. Pastaruosius taip pat ne visus iš eilės žiūriu, nes yra sritys, kurios mane domina, ir yra sritys, kurios man visiškai neįdomu. Tą patį galima perskaityti straipsnyje ar net knygoje, kur viskas daug plačiau išdėstyta, nebūtina nė filmo žiūrėti. Dėl internetinės tv, tai tam yra televizorius. Ir juokinga girdėti tokius pasisakymus, kad pas mano kaimyną game parsiunčia per 2-3 min., o pas mane per 30 min. - pasaulio pabaiga.
werafonas 2009-10-29 15:29
ir ne daugiau!!
kionig 2009-10-29 15:44
Mitai suprask, kad pas lietuvius toks igimtas genas, kad tu turi tureti daugiau uz kaimyna, tada busi kietas, bet va jei maziau tai ir prasideda dejones, cia grynai lietuviu mentalitetas Dar, pagalvok, mitai, kaip imonei, kuri teikia interneta siulo 4 mbps ten uz nerealia suma, o cia pat isukuria konkurentas kuris siulo 100mbps ir i menesi uz mazesne kaina negu uz 4 mbps. Taigi is to seka, kad jei yra paklausa tai bus ir pasiula. O paprastas vartotojas ar ne, is dalies esi teisus, kad paprastas vartojas turetu buti maziau reiklaus, bet visi norime, kad mum viskas butu momentaliai cia pat ant lekstutes. Taigi jei paprastas vartotojas moka pinigus, tai uz tai jis ir gauna. Siaip jei nebutu torentu tai internetas is tikruju beprasmis butu Kas del barakiniu ir 100mbps, lane tai taip, bet jiem gi uzdrausti torentai ir visi kiti p2p.
Tadikas 2009-10-29 16:16
O ka jei as megstu ziureti hd kokybes filmus kur vienas apie 20GB uzima? Tokiu atveju manau, kad ir 50GB per nakti nera daug.
ElniaRagis 2009-10-29 16:58
šaunuoliai Lietuviai, ir šaunūs Lietuvos trakeriai, nes be jų nebūtų reikalingas toks didelis greitis
EXE 2009-11-09 20:33
Nusisneki - KAUNAS VALDO!!!
EXE 2009-11-09 20:49
DUSK kaimieti...