Didžioji Britanija seka Prancūzijos pėdomis ir toliau siekia pažaboti piratavimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Tir4elis 2009-10-29 14:19
Puskvaišiai. Ten kur galima puikiai uždirbt draudimais ir bausmėmis mėtosi.. Pereis "piratai" prie naujesnių sistemų ir tiek jie tesugaudys kas legalu, o kas ne.
Nmz 2009-10-29 14:31
Welcome to encrypt connection epoch
Manvydas 2009-10-29 14:50
Cha, tegu draudžia, tai skatina tik tobulėjimą.Kuo daugiau draus, tuo labiau piratavimas tobulės.Čia tas pats, kas kova su narkotikais.Kovoja kovoja, o kaip narkotikų biznis plečiasi taip plečiasi.Švaistomi pinigai niekams. Ir labai ačiū, kad kovoja.Taip tik ištobulės bylų dalinimasis internete, kad jie visiškai taps bejėgiais. O su tuo interneto atjungimu juokas grynas, atjungs kitą pasijungsi. Arba kito vardu tą patį.Ir viskas.
KeepGoing 2009-10-29 14:53
Kas nors pastebi, kad šių įstatymų priėmimą sveikina tik korporacijos? Maniau, kad valstybės turėtų tenkinti didžiosios daugumos norus Ak, tiesa, juk gyvenam demokratijoj...
SuperHP 2009-10-29 15:48
Manau, geriausia butu, kad fiziniams asmenims, kurie nori nelegaliai siuntis, visi siuntimosi sertifikatai (filmu, muzikos, zaidimu...) butu iskaiciuojami i interneto kaina. Sakykim tuos interneto sertifikatus reiktu uzsisakyti papildomai. Tarkim uz interneta mokate 50lt/men ir be sertifikato jums butu suteikiama pvz 512kbps greitaveika, ko puikiai uztenka betkokiam narsymui, konferesnijoms ar panasiai. Norint legaliai pumpuotis viska reiktu pirkti sertifikata, kuris pvz kainuotu ~50lt/men. Kartu su juo ir interneto greitaveika butu galima gauti jau kelis ar keliasdesimt mbps. Manau taip tikrai butu geriausia visiems. Tokiu atveju ,esu isitikines, ir programines irangos gamintojai, filmu studijos uzdirbtu tikrai daugiau nei uzdirba dabar, nes praktiskai visi interneto varotojai jiems moketu, po maziau, bet uztat kokie kiekiai. O ir patys varotojai laimingi liktu, zinodami, kad legaliai siunciasi.
sigitas 2009-10-29 22:11
Jo . Visai nebloga mintis . Juk daugelį piratinųi programų naudojame tik todel kad negalime jų ipirkti .
nofuture 2009-10-30 10:41
Įdomu kas jiems iš to išeis. "Talk Talk" (interneto tiekėjas) atstovai jau pradėjo protesto akciją įrodinėdami, kad tai bus tik raganų medžioklė, nes pajungti net ir užkoduotą tinklą su tinkama programine įranga nėra jau taip sunku. Jie tai pademonstravo. Vadinasi tu net nežinodamas gali tapti nelegaliu siuntėju ir tau bus atjungtas ryšys... o paskui įrodinėk teismuose, kad nekaltas.
tigriukas 2009-10-30 13:50
Labai įdomu, jei pribręs toks reikalas Lietuvoje, kuris interneto tiekėjas išdrįs blokuoti interneto paslaugą vartotojui, kad jis siuntėsi piratinį turinį . Tokie sprendimai yra = back to the middle ages . Interneto poreikius pilnai patenkins 256 kbps, vietoj 4 Mbps. Geriau spręstų, kaip legalizuoti piratinius duomenis, iš pradžių tiems kurie tai norėtų padaryti. Vėliau verstų likusius. Čia kainos turėtų būti prieinamos kiekvienam vartotojui, kaip ir kabelinė ar interneto paslauga.