„Nissan“ elektromobilių naujienos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Staska 2009-11-10 13:52
Gal ir 5 Lt uz kilometra gaunasi kuro sanaudos, bet vis tiek nepirkciau tokio automobilio, dabar su savo dyzeliuku, uzsipiles 70 l, virs 1000 km pralekiu. O su elektroniu nuvaziaves is Vilniaus i Panevezi reiktu ji kraut daugiau kaip pusvalandi. Ir dar kazin kaip baterija jo laikytu Lietuvoj prie minus 10, gal reiktu kiekviena ryta kraut..
Tir4elis 2009-11-10 15:12
Vat tam turbūt ir dės į pirmas partijas tas juodasias dėžes, kad pažiūrėt, pataisyt kas negerai, o tada jau paleist pilnu pajėgumu gamybą. Klausimas tas greitas įkroviklis kas per daiktas. Gal galima įsidėt bagažinėn ir nusivežt, ar čia turima minty, kad reikia, rimtesnės elektros linijos .
aislandas 2009-11-10 16:16
Turima omenyje, kad reikia rimtesnės elektros linijos Tik va trūkumas - mėnesinis mokestis, kuris tikriausiai padarys šį automobilį ekonomišku nebent +- maksimaliai išnaudojant jo kasdienines galimybes. Tad jei perkantys žmonės žiūrės tik į ekonomiškumo pusę, o ne ir "žalumo", tai jie gali nusivilti. Beje, kad jis būtų tikrai "žalias", tai elektra iš lizdo turėtų ateiti ne iš anglies ir panašių elektrinių, o iš atsinaujinančių šaltinių - kaip sakant šioks toks liaudies apgaudinėjimas, bet iniciatyva vstiek sveikintina.
immortallt 2009-11-11 21:55
supraskit pagaliau viena dalyka, net deginant iskastini kura automobilis kura degina ne didesniu nei 30% efektyvumu, o kur dar stabdymas ir panasus dalykai. Elektrines moderniausios isvysto iki 95-97% efektyvuma! Taigi rimtas zingsnis link zalumo. O seip tai nlb ispudingas automobilis... Tesla Model S laukiu Kaina jo bus brangesne, bet technologijos daug geresnes. Standartinis akumas beveik 500km, su papildomu kelioniniu 960km kazkur +didesne galia, didesnis greitis ir isibegejimas greitesnis. Beje sie automobiliai nera skirti kelionems didesniais atstumais, o daugiau "commuters", kuriu amerikoje daug ir jie per diena suvazineja ~100km.
kionig 2009-11-14 01:02
Gal gali placiau apie tai ? Panasu i durniu ieskojima. Vat idomu is kur tas agentas ? Speju is kokiu skirstomuju tinklu ?