Pademonstruotas nešiojamasis kompiuteris be ekrano, kaip fantastiniuose filmuose: koks tai stebuklas? (Video)  (6)

„Spacetop“ yra pirmasis nešiojamasis kompiuteris, kuris neturi ekrano.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pademonstruotas nešiojamasis kompiuteris be ekrano, kaip fantastiniuose filmuose.

Apie tai praneša „PC World“.

„Sightful“ kompanija pristatė nešiojamąjį kompiuterį „Spacetop“, kuris neturi ekrano.

Tam, kad išvystumėte skaidrų ekraną prieš save, turite naudoti specialius VR akinius. Jie leis sukurti tiek darbo vietų, kiek jums reikės. Visi jie tikriausiai tilps į 100 colių (254 cm) plotą, kurį gali generuoti VR akiniai.

Beje, VR akinių mėgėjai įvertins, kad „Spacetop“ akiniai palaiko nuo 56 mm iki 70 mm atstumą tarp akių, nes žmonių akių plotis yra skirtingas. O silpnaregių vartotojų problemą įmonė išsprendė pasitelkdama individualų požiūrį: klientui reikia atsiųsti savo įprastų akinių charakteristikas ir įmonė pagamins VR akinius pagal kliento dioptrijas.

Kalbant apie specifikacijas, nešiojamasis kompiuteris sukurtas kaip verslo įrankis su optimizuotu ARM procesoriumi, AOSP („Android Open Source“) operacine sistema ir, žinoma, specialiais akiniais.

Kompiuteris turi 8 GB RAM ir 256 GB integruotos atminties, ir moderniausius belaidžius modulius. Taip pat gausite 2560 × 1920 raiškos internetinę kamerą, kuri yra šiek tiek geresnė nei kitų nešiojamųjų kompiuterių kameros, ir pirštų atspaudų skaitytuvą. Yra net pora 10 Gbps USB-C prievadų su DisplayPort 1.4, todėl galėsite prijungti išorinį ekraną, jei jo tikrai reikia.

 

Tačiau jei norite įsigyti šią naujovę už 2000 USD, tuomet turėsite paskubėti – kompanija išleido tik 1000 savo „Spacetop“ vienetų ir nežinia, kada bus kita partija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(2)
(18)

Komentarai (6)