[ŽT] Lenkiją drebina grandiozinė žinia. Skelbiama, ką daro „Intel“ (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-06-16 20:35
Puiku. Tokios investicijos nedaromos be geopolitines aplinkos saugumo analizes. Kuo daugiau vakaru imoniu bus tuo labiau NATO gins. Puikus lenku pasiekimas. Ir gerai kad tokia gamykla jau atsirado Europoje o ne Kinijoje.
Treisonas 2023-06-16 20:59
Lenkai man išvis šaunuoliai, aišku kai kur juos tikrai galima kritikuoti, dėl žurnalistikos ir t..t tačiau kas liečia bendrą vaizdą kažkaip yra toks jausmas, kad ši valstybė gali tapti antra Europos Vokietiją, teritoriją didelė, skiria daug investicijų į įvairius projektus, žemė gera, mūsų nauda, nekenčia rusų kaip ir mes, dėl žiaurios praeities, taigi kuo šis kaimynas bus stipresnis, tuo manyčiau mums tik geriau.
Benediktas 2023-06-16 21:25
Del ko prorusiski veikejai, taip stengiesi prakisti istatyma, kad neparduoti užsieniečiams zemes, referendumas ir t.t. Nes žino, kad NATO gins vakarų investicijas, kas kertasi su Putino planais. Jei norim daugiau saugumo reikia stengtis pritraukti stambaus uzsienio kapitalo. Darbo vietos - irgi gerai. Mokesciai i biudzeta - irgi gerai. Zmoniu kvalifikacija keliasi - irgi gerai.
arachnotoaster 2023-06-19 08:13
Tu naivus kaip penkiametė mergaitė
immortallt 2023-06-19 08:20
Pasako "puslaidininkių gamyklą" ir čia turėtų būti visiems aišku kas? Tiksliau, jei bent minimaliai esi domėjęsis, tai aišku, kad niekas neaišku. Puslaidininkių gamykla gali būti tiek nuo komponentų gamybos, komponentų "pjaustymo ir testavimo", surinkimas, galutinio produkto testavimas ir pakavimas. Kiek viešai mačiau, susidariau įspūdį, kad čia yra surinkimas. Tai nėra blogai, tiesiog specifikos norisi. Nes tada irgi galime girtis, kad turime ne vieną automobilių gamyklą.