„Google“ naujos technologijos iš rinkos ketina išstumti "Skype" ir mobiliojo ryšio operatorius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

simukis 2010-05-24 21:51
1. Monopolis šalyje - tai toks įvykis kai šalyje vieną paslaugą tiekia tik viena įmonė. Monopolis pasaulyje - tai toks įvykis kai PASAULYJE tą paslaugą/prekę tiekia tik viena įmonė. Google gal ir nori pritraukti visus vartotojus, bet jai (netyčia) kažką apmokestinus staiga vėl atsirastų alternatyvų kurios būtų nemokamos. Taigi monopolizmas google atžvilgiu atsirastu tik tada kai visiems vartotojams visos tą paslaugą teikiančios įmonės išbankrutuotų ir neliktų jokių...visiškai jokių alternatyvų. Dabar... Google produktas --- Alternatyva Search --- Yahoo,Bing Gmail --- Hotmail,Google Mail ir etc... Youtube --- Dailymotion, Veoh, Megavideo Translate --- AlphaVista Chrome --- Firefox,Safari,Opera,IE ir etc... Android --- Symbian,Win 7 Mobile Chrome OS --- Win, Mac Os, Linux. Taigi konkurencija yra, ir prašau neapgaudinėti žmonių sakydami jog google monopolistas.
moo 2010-05-24 22:21
Na, jei imt ir paskaityti viska tai taptu aisku, kad kalbama apie tai kas butu jei google taptu monopoliste o ne apie tai, kad jau yra. Nors, kaip ir visi kapitalistai, labai noretu. Dziaugiuosi del konkurencijos. Ji skatina progresa
SuperHP 2010-05-24 22:23
Kiek as supratau, tai cia kalbama, kas butu, jei google turetu monopoli. Niekas nesako, kad taip yra dabar...
Kilgoras Trautas 2010-05-25 00:20
Google turi monopoli ir dar labai stipru ypač po DoubleClick kompanijos įsigijimo! Jie taip gerai gyvena vien tik dėl tokios monopolistinės situacijos reklamos rinkoje. Gerai, kad JAV valdžia yahoo neleido praryti. Reklamos užsakovai sukrauna jai pinigus.