Pristatomas „Microsoft Copilot“ – kasdienis dirbtiniu intelektu grįstas kompanionas (Video)  ()

„Microsoft“ skelbia, kad žmonija žengia į naują dirbtinio intelekto erą, kuri iš esmės keičia santykį su technologijomis ir kelia jų teikiamą naudą. Apjungus pokalbių sąsajas ir populiariausių pasaulyje kalbų modelius, dabar galima gyvai paklausti norimų dalykų, o technologijos pasiekė tokį lygį, kuris leidžia atsakyti į pateiktus klausimus, sukurti naują turinį arba imtis veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aktyviausiai naudojamuose produktuose diegiami kopilotai (angl., Copilot), įgalinti dirbtinio intelekto – su „GitHub" galima efektyviau kurti kodus, su „Microsoft 365" keliamas darbo efektyvumas, su „Bing" ir „Edge" iš naujo apibrėžiama paieška, o „Windows" aplinkoje atsiranda nauja kontekstinė vertė, kuri veikia visose programose ir kompiuteryje.

Šiandien skelbiama apie dar vieną žingsnį, įvardintą kaip „Microsoft Copilot“, apjungiantį visas galimybes į vieną integruotą patirtį. „Copilot" sujungia žiniatinklio kontekstą ir intelektą, darbo metu gaunamus duomenis ir tą turinį, kurį vartotojai sukuria savo kompiuteryje. Taip siekiama suteikti aukštesnio lygio pagalbą kiekvienam vartotojui, o svarbiausia – užtikrinti privatumą ir saugumą.

Nuo š. m. rugsėjo 26 d. „Copilot“ startuos kaip nemokama operacinės sistemos „Windows 11” atnaujinimo dalis ir vėliau bus pasiekiamas paieškos sistemoje „Bing“, naršyklėje „Edge“ bei programų pakete „Microsoft 365”. 

Remdamasis per pastaruosius kelerius metus sukaupta patirtimi, „Microsoft“ pristato keletą įdomių naujų atnaujinimų visame savo produktų portfelyje.

Pastarajame „Windows 11" atnaujinime – daugiau kaip 150 naujų funkcijų su „Copilot" galimybių perkėlimu į kompiuterį

Jau rugsėjo 26  d. bus išleistas „Windows” atnaujinimas, kuriuo siekiama sukurti vartotojui geriausią DI patirties erdvę.

Štai keletas naujovių „Windows 11" atnaujinime:

- „Windows" sistemos kopilotas (išankstinės peržiūros versijoje) suteikia vartotojams galimybę lengviau atlikti užduotis ir sumažinti vartotojo darbo krūvį, nes kadaise buvusios sudėtingos užduotys dabar tampa paprastos.

- Naudojantis naujuoju „Outlook for Windows" galima vienoje programoje apjungti ir suderinti įvairias savo paskyras, įskaitant „Gmail", „Yahoo", „iCloud" ir kt. Išmanūs įrankiai padeda rašyti aiškius, glaustus laiškus ir patogiai prisegti svarbius dokumentus bei nuotraukas iš „OneDrive" saugyklos.

 

- Modernizuotas „File Explorer" pristato savo atnaujintą pagrindinį puslapį, adreso juostą ir paieškos laukelį, kurie sukurti taip, kad būtų galima lengviau pasiekti svarbų ir aktualų turinį, taip pat – gauti naujausią informaciją apie failus ir dalintis jais net jų neatidarius.

Daugiau informacijos apie „Windows 11” naujoves galima rasti čia:

Naujosios „Bing" ir „Edge" funkcijos skirtos papildyti vartotojų kasdienybę, pasitelkiant pažangiausias prieinamas dirbtinio intelekto galimybes. Vartotojai jau gali naudotis „Bing Chat" dirbdami „Microsoft Edge" aplinkoje arba apsilankę adresu bing.com/chat.

Gyventojai ir įmonės jau gali iš anksto užsisakyti naujus „Surface" įrenginius

 

Dabartinį laikotarpį „Microsoft“ vertina kaip vieną geriausių momentų pasitelkti dirbtinio intelekto galimybes „Surface“ įrenginiuose – juose „Microsoft“ siekia suteikti vartotojams aukštą įrenginių veikimo kokybę ir pažangias procesorių technologijas. Naujas DI galimybes žmonės atras su „Windows Studio Effects“ įrenginyje „Surface Pro 9“ su 5G ir galės stebėti nuolat tobulinamus DI modelius tokiuose galinguose įrenginiuose kaip naujasis „Surface Laptop Studio 2“.

Daugiau apie naujuosius „Surface" įrenginius galima sužinoti čia:

Nauja dirbtinio intelekto era su „Microsoft Copilot" – jau paruošta vartotojams

 

„Microsoft" skelbia siekianti sukurti tokią vartotojų patirtį, kurioje DI paprastai, saugiai ir atsakingai integruojama į populiariausius produktus. Pradedant operacine sistema „Windows 11", kurioje galima pasinaudoti pažangiausia dirbtinio intelekto patirtimi, suteikiančia galimybę ja besinaudojantiems žmonėms dirbti, mokytis ir gerai leisti laiką namuose, ir apimant „Microsoft 365", „Bing" bei „Edge“, novatoriškiausios paieškos sistemos ir naršyklės. Visa tai sujungta „Windows 11" kompiuteriuose ir įrenginiuose, tokiuose kaip „Surface". O pristatant ir toliau tobulinant „Copilot" siekiama padėti naudotojams geriau atlikti darbus, kurti savo turinį ir bendrauti su žmonėmis.

Daugiau informacijos galima rasti Microsoft 365 tinklaraštyje arba Saugumo tinklaraštyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()