Vytas Simanavičius: nustatyti užsienio „torrent“ svetainėse piratavę lietuviai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-11-20 12:57
Megztukas cia kazka velia... Anksciau gasdindavo, kad uz siuntimasi atjungines nuo tiekeju ir skirs nuobaudas, o dabar atvirksciai - looseriai vienzo
rwc 2010-11-20 16:57
"Man atrodo", "yra galimybių", "jei bus nuspręsta"... Gera citata iškrito: Darbas dėl akių duonos nepelno // Lietuvių liaudies patarlė Megztuk, megztuk, kada nusileisi ant žemės? Štai, : parsisiunčiau MobiPocket Reader.jar, kuris yra freeware, bet gamintojo saite jo nebėra. Megztuk, užmuši, jei jį padalinsiu savo draugams, kai jie nusipirks naujus telefonus? Ar užmuši sužinojęs, kad jį taip pat turėjau pamestame telefone, tik neatėjo į galvą pasidaryt rezervinės kopijos? O jei būčiau pasidaręs?
Aihara 2010-11-21 16:12
Interneto tiekėjai turi užblokuoti prieigą prie tam tikrų saitų per DNS; bet vartotojai turi galimybę pasirinkti kitą DNS (pvz google)
DJ_LFS 2010-11-21 20:19
hellboy 2011-09-17 13:20
gerai pasakyta o beto cia yra ir kalte gamintojam laikmenu kuo didesne laikmenos talpa tuo didesnis atsiranda poreikis ja uzpildyti o beto as asmeniskai nieko nesisiunciu jei man reikia filma paziureti tai as jy ziurau per online jei man reikia zaidimo ar programos as pirma parsisiunciu demuske o tik veliau jei man patinka jau nusiperku pilna versija kaip kad padariau su crysis pirma demuske zaidziau o paskui pilna versija nubeges y parde nusipirkau o jei jau noriu klipu paziuret tai tam yra skirtas youtube
nondescript 2011-09-17 19:32
Rado kuo pasigirt, aš galiu nustatyt, kad kas trečias žmogus Lietuvoj siunčiasi filmus iš torrentų, ir ką tai keičia? Kol nesiims rimtesniu veiksmų, tai liks tik tuščiom kalbom, nereikia apsimetinėt kad jie ten per galva verčias gaudydami piratus.
Otto 2011-09-18 08:31
Manau, ponui Vytui, užuot stengusis apginti savo įžeistas ambicijas, derėtu labiau pasistengti, kad jo darbas duotu naudą tiems, kas jos užsitarnavo, t. y., produktų autoriams. Šiuo metu matau tik siekimą viską sustabdyti ir patiems gauti geras algas. Apie autorių padėtį kažkodėl nekalbama. O gal iš tiesų jie niekam ir nerūpi?