Nelegalų antivirusinės programos „raktą“ naudojo ir Vatikane, ir Lietuvoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2010-12-09 20:14
tuo metu, kai jus "gaudet" virusus su nod32, normalus zmones naudojo AVP, kuri veliau buvo pervadinta i kaspersky.. bet labai stabde kompa, tai ir prasidejo bumas i nod32 mainais i prastesne apsauga..
Anonymous 2010-12-09 20:17
o is esmes, nera ko myst i bata del tu virusu.. paprastus virusus, kurie kenkia kompiuteriui pagaus beveik visos antivirusines.. o trojanai.. nieko baisaus jums neatsitiks.. tiesiog i koki botneta busit pajungti ir kartais is kompo siuntines packetus i didziausius pasaulio puslapius..
Sokantis Debesis 2010-12-09 20:29
Naudoju jau 5 metus ESET AntiVirus + FireWall, Smart security jei tiksliau. Esu visiskai patenkintas jos darbu ir nematau jokio reikalo keisti i kita atseit patikimesni. Niekaip nesuprantu kuom sis produktas uzkliuna kitiems. Man asmeniskai jis geriausias is to ka esu bandes, Siunciant torentus visada prisikabina prie itartinu failu, vartant itartinas svetaines pagauna ir itartinus skriptus.. Bei kas saunausia kad turi padoria ugnesiene! kuri pilnai konfiguruojama. Del serial ivedinejimo tai problema senai ispresta, yra netgi trys toolsai padaryti demo versija unlimited, taip sakant nulauzti kad nesibaigtu bandomoji versija, po restarto visad atsistato 30dienu likutis. Updeitinasi kasdien, po karta ar du, tris... Kas liecia Avira, Avast, AVG(neperseniausiai teko skaityt kad Win7 po updeito nuzude :))) ne vienos geru zodziu nepaminesiu, bandziau jas pas save ant vieno kompo, rasinejau kitiems ir ziurejau kaip tos nemokamos av apsaugo, bet laikas parode kad nieko ten gero nera, prisigaude mano tvarkyti kompai virusu labai greit tiek su viena tiek su kita... irasius ESET SmartSecurity taip greit to pacio kompo tirkai nepamatau, gan ilgo laiko tarpas praeina kol sugrysta atgal i mano rankas... reiskias apsaugo daug geriau. COMODO - labai jau siurksti, tik patyrusiems vartotojams sakyciau.. MSE - bandziau bet nurasiau greitai del kazkokiu preizasciu, nepamenu jau...
AirDog 2010-12-09 21:47
Į diskusijas irgi nereiktų "myžt" po tris čiurkšles...
Vytax 2010-12-09 22:24
Turiu savo vartotojų ratą kuriems kompiuterius prižiūriu. Tai labiausiai man pasiteisinusi AVG. Tik nereikia instaliuoti to prakeikto „Link Scanner“ ir nustatymuose uždėt varnelę tam kad automatiškai skenuotų visokius USB raktus. Ir vartotojai su šia antivirusine pas mane atgal sugrįžta tik po 1-2 metų. Kas geriausia AVG, tai kad ji sėdi tyliai kamputyje ir atlieka savo darbą ir nieko nereikalauja iš vartotojo, nerodo jokio bereikalingų pranešimų. Be to ir vartotojo sąsaja labai paprasta, patys vartotojai netgi patys sugeba paleisti skenavimą ar atnaujinimą. Avira ir Avast irgi neblogos, tik jos šiek tiek jau sudėtingesnės. Tik Nod32/ESET naudotojų aš niekada nesupratau? Ten šlamštas paskutinis o ne antivirusinė. Ji kvailai paranojiška, tarp *.avi, *.mkv ir iš tiesiai iš fotoaparato sukeltų *.jpg failų sugeba surasti virusų. Bet nepaisant to, ji sugeba nepastebėti visos eilės į kompiuterį įlindusio reklaminio šlamšto. Taip pat vartotojui pastoviai rodomi visokie esamų ir nesamų pavojų pranešimai, kurie tik sukelia daugiau bėdos negu naudos. Dar kažkada bandžiau ESET ugniasienę, ten irgi didelis š*** gabalas. Tada ugniasienė blokavo viską: torrentus, SMB, DC++ ir t.t. O atidaryti portus ar praleisti programas pro ją taip ir neradau galimybės.
Sokantis Debesis 2010-12-09 23:19
keista kad bent ta varnele radai.. O su AVG jie tiek laiko isgyvena nebent kai kompai buna 22menesius per tuos du metus OFF rezime. Juokai juokais bet gal jau nustokit tokias nesamones rasyti jei net nesugebat susireguliuoti antivirusines? Klaidinat kitus vien todel kad nemokat elgtis su programa.
Vytax 2010-12-10 11:19
Tisą sakant aš norėčiau, kad nesugrįžtų ir tvarkytųsi pas kažką kitą. Kompiuterių tvarkymas buvo mano mokyklos ir studentavimo laikų veikla, o dabar kai atneša neveikiančius kompiuterius tiesiog iš mandagumo nesinori atsisakyti tai daryti.
AirDog 2010-12-10 14:55
Vytax, pagailėk vieną kartą, jei ne savęs tai bent klientų, pasakyk jiems jog tuo daugiau nebeužsiimi ir baigtas kriukis.
Vazix 2010-12-10 15:11
Tai bent reklama, gal kai kurie žmonės tiesiog ieškojo „AVAST free“, o dabar manys, kad juos pastebėjo todėl nusipirks legalią. "myžt" po tris čiurkšles... „myžt“ po tris čiurkšles... (raskite du skirtumus)
Sokantis Debesis 2010-12-10 17:34
na matai viskas aisku, tau dzin ant tavo vartotoju todel tu renkiesi lengviausia kelia. Visgi lengviausia kelias nera geriausias. Turetum pagalvoti kita karta pries rasydamas, kad tas anas niekam tikes, nes as jo nenaudoju ir nelabai supratau kaip naudotis. As pvz. nemegstu kasperskio del asmeniniu priezasciu, bet nerasineju, kad jis didelis ŠUDAS, butu kvaila. Nes as jo nenaudojau, o jei naudojau tai pavirsutiniskai, kas neleidzia daryti apei ji realiu isvadu. Tai kad usini linuxa ir moki parsisiusti ir susiredaguoti iptables rulsus dar nepadaro taves pc techniku. Tuo labiau neleidzia daryti isvadas apie kitas ugnasienes kuriu nenaudoji. Turbut nepameluosiu parasydamas kad visos antivirusines yra konfiguruojamos del veiksmu pagal nutylejima, tad nustatyti visur gali kad nemestu lenteliu, o tiesiog imtusi veiksmu kuriuos nustatai tu. Tad vel meluoji teigdamas kad ESET to nemoka... Tavo vietoj patileciau kai kalba eina apie ESET AV ir FW nes tu akivaizdizai neuspranti apie ka kalbi, ir statai save i labai kvaila padeti.
Makikius 2010-12-12 00:58
Tai šiaip lietuviai būtų buve pirmi, bet jie protingi išsijungė auto update'ą ;DDD
Shinigami 2010-12-12 15:39
O aš tamstai patarčiau neištraukinėti žodžių iš sakinių, nes sakinys ar visas tekstas praranda pirminę minti. Aš juk nesiūlau visiems pereiti prie linux, aš tai siūlau tiems kurie BIJO VIRUSŲ ir jiems neranda gerų vaistų, bet tik tada kai jie paprasčiausiai naršo po internetą, klausosi muzikos, žiūri filmus ar tvarko kelionės nuotraukas. Nes visa tai galima labai lengvai ir sėkmingai daryti ir su linux. Bei nereikia jokių žinių apie linux. P.S. iš tavo komentaro matau jog esi nusistatęs prieš linux be rimtos priežasties. Turbūt niekada nesi net jo matęs arba sėdėjai tik kelias minutes ir tikėjaisi jog viskas bus kaip pas win (linux nėra win). P.S.S. lyginti dvi OS tai tas pat kas lyginti du skirtingų gamintojų telefonus. Tai tavo komentaras lyginant telefonus skambėtu taip: "O aš tamstai patarčiau nekvaršinti patenkintiems Simens vartotojams galvos ir nekurti eilinio fleimo." Kai "patenkintiems" vartotojams pasiūlai išbandyti Nokia ar Samsug telefonus. Žmogus gali buti patenkintas net ir valgydamas tiktai juoda duona, jei nežino, kad gali valgyti ir mėsą. (Čia aš nelyginu win su duona, o linux su mėsa.)
rwc 2010-12-12 15:54
."