„Apple“: 25 „Samsung“ išmanieji telefonai yra „iPhone“ kopijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-06-24 20:12
Tipo ju produkcija gera ? Kompai dar dar neblogi, nu bet kaina! Uz tokia pacia kaina nusipirksi vis tiek geresni kompa. Vienintelis ju privalumas - nuosava OS veikianti tik ant tu detaliu. O del dizaino, tai ka tu begali sugalvoti kai ikali ekrana lieciama per visa prieki ? Daug ka padiktuoja telefono konstrukcija. Ir is viso, pats apple tiek visko prisivogia ir autoriniu pazeidzia, kad jei visi padavinetu i teismus, kiek apple, tai butu uztampyti po teismus ir produktu savo neturetu jokiu.
anddali 2011-06-24 21:57
nukopijavo staciakampi su apvaliais kampais?
loggo 2011-06-24 22:47
Lygiai tą patį pagalvojau...
dofka 2011-06-25 01:00
Cia aiskiai matosi kad Samsung nukopijavo Apple iOS o tas 2001 samsung telefonas nepanasus i apple tai taip kad visiskai tupa pavyzdi parinkot. mano manymu kad tiesiog kitos kompanijos nesugeba sukurti savo operacines sistemos nes ir plansetiniu kompiuteriu OS kopijuotos nuo apple As uz Apple
immortallt 2011-06-25 01:18
Android kopijuota nuo apple ? Zmones, kurie dziaugias kai juos loxais vadina ir is ju dar perka produkcija
Mumblefluff 2011-06-25 02:32
Kad galaxy S panašus tai sutinku, galima kabinėtis, nors tą daryti vistiek neatrodo tinkama, bet 25 modeliai?? Rimtai? Kai kurie panašūs nebent tuo, kad ekranas stačiakampio formos ir turi telefono funkciją...
Domas1 2011-06-25 14:19
Pvz man tas iPhone3gs nieko ispudingo tik kaina atrodo oho kokia didele, kai gali nusipirkti Samsung'a su dar daugiau galimybiu ar WindowsPhone7 uz kur kas mazesne kaina ir dar gauni xbox live, minimum 5MP kamera su blikste ir t.t. Kas visuose iPhone modeliuose nepatiko ir nepatinka jog nera FM radijo, cia manau klausytojams muzikos yra didziausias trukumas, dar kad muzika isirasyti tenka jungti prie iTuno, kai pvz is Nokia telefonu tiesiog vienas kitam gali siuntelioti mp3 ar polifonkes kad ir per blootufa. Plius nukris ant zemes kelis gabalus kainuojantis iphone tai po to griausis, gal geriau butu kokia Nokia be touchskreeno. Man asmeniskai touchsreenai tikra tragedija pirstams, per daug nepamaigysi ekrano nes prades dirgindi labai pirstu galiukus..
Bomber 2011-06-25 18:36
dofka yra puikus pavyzdys mums visiems kodėl iPhone'ai taip perkami. Apple prikuria visokių teismų Samsungui, kurių akivaizdžiai niekas nelaimės (nebent leidžiama patentuoti stačiakampius užapvalintais kampais ), bet pilkoji masė matys tai kaip Apple privalumą ir 'išskirtinumą'. P.S. Galima surast begales telefonų labai panašios formos kaip iPhone išleistų dar prieš iPhone, bet kažkodėl apie jokius teismus žiniasklaida nerašo.. O marketingas yra stiprus dalykas, todėl Apple tam skiria ko gero didžiąją dalį lėšų ir nenustebčiau sužinojęs, kad iPhone techninė ir programinė įranga sudaro tik dešimtadalį telefono savikainos.
Sniffleslt 2011-06-25 19:48
Nu Obuoliai? http://static6.businessinsider.com/imag ... arison.jpg
Sarunas 2011-06-25 21:06
Aš manau, kad daugelis nesuprato dofkos komentaro. Jis nekalba apie telefonų formų panašumus, jis kalba apie operacinių sistemų išvaizdą. O čia jos abi pakankamai panašios. Čia straipsnio vertimo klaidos ar kas, tačiau aš manau, kad Apple padavė Samsung dėl operacinės sistemos išvaizdos panašumo į teismą... Nžn... aš jau ne kartą sakęs, jog man visi tie patentai tai yra didžiausia blogybė, technologinis stabdis, kokį tik žmonės sugebėjo sugalvot... Taip idėja graži, tačiau įgyvendinimas išsigimęs...
Mumblefluff 2011-06-25 22:28
iPhonas yra geras produktas, o windows phone tai turbūt dar labiau suvaržyta nei iOS. Ten taip pat negalima siūsti failų bluetooth'u, kelti viską reikia per zune, programos tik per programų parduotuvę.. Apple produktai savaime nėra blogi, kad ir už didelę kainą.. Tiesiog kompanija elgiasi idiotiškai su tokiais veiksmais. Asmeniškai aš nesuprantu kodėl, nes savo įvaizdį gadina, bent prieš kažką suprantančius vartotojus.
RealEfect 2011-06-25 22:33
O man atrodo, kad tu esi fanboy... Matai visur reikia irodymu, as irgi galiu pasakyti, kad mano juru kiaulyte pradejo sneketi, bet daug kas nepatikes, juk reikia irodymu
Myslius 2011-06-26 01:12
ivedus i google: samsung f700 trecia nuoroda: http://androidcommunity.com/who-was-rea ... -20110420/ ir tai sneka patys android fanai. Nu ne obuoliai?
moo 2011-06-26 11:33
Remiantis tokiais argumentais galima apkaltinti visus viskuo. http://www.engadget.com/2007/01/11/ipho ... -at-birth/ "Akivaizdu, kad apple nuo lg nukopijavo uzapvalintus kampus, padejo garsiakalbi virs ekrano, net ekranas yra pailgas ir spalvotas, interfeisas irgi "glossy" stiliaus. Teko palikti tik vidurini funkcini mygtuka, taciau tik del to, kad niekas nepastebetu revoliucijos uzkulisiu ir neapkaltintu plagijavimu" Kas nuo ko kopijuoja kai didzioji dalis automobiliu turi 4 ratus, sedynes ir vaira?
StN 2011-06-26 17:55
Man liūdna skaityt applefanių komentarus.. Liūdna man dėl jūsų. Stačiakampio su apvalintais kampas kopijavimas abejoju ar išvis sulauks kokio susidomėjimo šia byla. Čia Apple tiesiog išsidirbinėja. Niekas tų Apple nekopijavo, tiesiog atėjo laikas smartphones ir jie jį gerai pasirinko, lygiai taip pat kaip ir iPad. Priminsiu, kad jie planšetinių kompiuterių nesukūrė. Bill'as Gates'as prieš 10 metų apie juos kalbėjo, tik tuo metu jie nebuvo aktualūs. Apple turi kelis žmonės kurie moka puikiai parinkt laiką ir padaro puikų marketingą. Visa kita velniop.
Sarunas 2011-06-26 18:56
Daug cypsi ir nieko nepasakai, o ką pasakai, tai paviršutiniškai ir neįsigilinęs kas prieš tai šnekėta buvo.. Kuo čia dėtas iOS ir Android funkcionalumas??? AŠ JUK KALBĖJAU APIE OS DIZAINO PANAŠUMUS... Blin pažiūrėk šio samsungo meniu išdėstymą ir palygink su iOS.... kaip sakant.. dlia naroda tūpyx: http://www.technologijos.lt/upload/imag ... iPhone.jpg rask skirtumų tarp meniu... Dėl patentų, tai per daug paviršutiniškai mąstai. Bet n-tąjį kartą nesivelsiu į diskusijas dėl patentų žalos. Tingiu
FAIL 2011-06-26 20:38
Aš tai į teismą paduočiau vien už tai, kad rodo baterijos ir ryšio lygį kaip kad ir iPhone
Mumblefluff 2011-06-26 23:50
Tie rutuliukai kurie indikuoja kurioj vietoj esi yra viršui o ne po meniu ir skirias išvaizda. Meniu ikonos aštresniais kampais, samsunge ne dokas o šiaip pilkas laukelis apačioj. Be to apačioj paprastos ikonos, ne kvadratinės. Notification area nepermatoma ir jos ikonos spalvotos, ne baltos.. Laikrodis dešinėj.. Backgroundas samsunge juodas.. Apskritai tai čia panašiai kaip paduot mašinos gamintojus į teismą dėl to, kad ji irgi 4 ratus turi... Dauguma telefonų turi panašius meniu.. Be to, apple nukopino notification bar iš androido.. Samsung nukopino meniu stumdomą į šonus.. Nu ir kas? Už tai daba į teismus reik davinėt?
Myslius 2011-07-22 13:05
http://mokslas.delfi.lt/technology/htc- ... 3&l=fplead