„SanDisk“ pristatė 64 GB talpos microSDXC kortelę (Video)  (6)

Didžioji dalis naujų išmaniųjų telefonų pasižymi puikiomis kameromis, kurios gali filmuoti aukštąja raiška. Žinoma, tai reikalauja didelių atminties išteklių, todėl telefonas be talpios atminties kortelės yra praktiškai bevertis. Dar visai neseniai didžiausia „microSD“ kortelės talpa buvo 32 GB, tačiau situacija sparčiai keičiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sandisk“ bendrovė pranešė sukūrusi dvigubai talpesnę „microSDXC“ standarto kortelę išmaniesiems telefonas bei planšetiniams kompiuteriams. Techniniu požiūriu tai nėra pirmasis tokio tipo gaminys, kadangi analogišką produktą šių metų gegužės pabaigoje pristatė kompanija „Kingmax“. Tačiau galutiniam vartotojui ši naujiena yra gera, nes besiplečiančios talpių atminties kortelių gamintojų gretos siejasi su produkcijos kainų mažinimu.

Pasak „Sandisk“ atstovų, 64 GB „microSDXC“ „Mobile Ultra“ serijos kortelė pasižymi ne tik didžiule talpa, tačiau taip pat užtikrina net 30 MB/s duomenų perdavimo greitį, o 6 klasės našumas suteikia pilnavertes aukštosios raiškos (angl. „Full HD“) vaizdo įrašymo galimybes (daugiau informacijos apie techninius SD atminties kortelių parametrus galite rasti šiame straipsnyje). Naujoji kortelė yra suderinama su visais išmaniais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais, kurie turi integruotą „microSDXC“ jungtį.

Deja, bet „Sandisk“ bendrovė nepateikia detalaus įrenginių sąrašo, kurie būtų suderinami su šia 64 GB talpos kortele. Apie tai nieko nepraneša ir atskiri mobiliųjų telefonų gamintojai. „GSMArena“ teigimu, tai gali stabdyti spartesnę „microSDXC“ kortelių plėtrą artimiausiu metu, kol rinkoje nepasirodys naujausi mobilieji įrenginiai turintys šio tipo lizdus. Nepaisant minėtosios problemos, 64 GB talpos kortelę jau dabar galima įsigyti oficialioje „Sandisk“ internetinėje parduotuvėje, o jos kaina siekia beveik 220 JAV (554 litai) dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: