„Facebook“ atkirtis „Google+“ – patobulintas draugų sąrašas  (2)

Tie, kas išbandė „Google+“, ko gero, neprieštaraus, jog viena patogiausių šio tinklo funkcijų – „draugų ratai“, leidžiantys žmones suskirstyti į tam tikras grupes ir taip dalytis informacija. Tačiau „Facebook“ palyginti sparčiai sureagavo į šį pranašumą ir patobulino savuosius „draugų sąrašus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, „Google+" tinkle į savo paskyrą sukeliate šeimos švenčių nuotraukas, tačiau nenorite, kad kolegos ar šiaip pažįstami jas matytų, taigi galite „bendrinti“ minėtąją informaciją tik su giminaičių ratu ar bet kuria kita pasirinkta asmenų grupe. Tačiau šiam „Google+“ pranašumui socialinis tinklas „Facebook“ davė atkirtį ir patobulino draugų sąrašų funkciją. Panašiai kaip ir „Google+“, čia draugus galima suskirstyti į kategorijas suteikiant tam tikrus saugumo lygius ir nustatant kieno informaciją pageidaujate matyti „ant sienos“.

Iki šiol egzistavusi „draugų sąrašų“ funkcija buvo nepopuliari vartotojų tarpe, nes sukurti atskiras grupes užimdavo palyginti daug laiko. „Facebook“ atstovų teigimu, nauja funkcija žmones suskirstys automatiškai, atsižvelgiant į jų tarpusavio ryšius, pomėgius, pagal tai kaip dažnai su jais bendraujate ir pan., o vėliau jūs šią informaciją galėsite koreguoti, pridėdami naujus narius arba perkeldami juos iš vienų grupių į kitas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Penki kontinentai
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: