„ViewSonic“ ruošia milžinišką planšetinį kompiuterį  (0)

Internetinio portalo „Engadget“ duomenimis, kompanija „ViewSonic“ parodoje „Computex 2012“, kuri vyks liepos 5-9 dienomis Taivane, pristatys naują planšetinių įrenginių seriją „Touch and Connect“. Vienas pagrindinių jos aspektų – neįprastai didelės įstrižainės (22 colių) planšetinis kompiuteris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minėtajai serijai atstovausiantis gaminys bus „išmanusis planšetinis kompiuteris-monitorius, skirtas verslo segmentui“. Kompiuteris turės 22" įstrižainės jutiklinį ekraną (raiška nepatikslinama), tuo tarpu operacinės sistemos vaidmenį jame atliks viena iš „Android“ versijų (greičiausiai – „Android 4.0 Ice Cream Sandwich“). Naudoti šį įrenginį bus galima kaip stacionarųjį kompiuterį. Be to, „ViewSonic“ planuoja pademonstruoti planšetinių kompiuterių prototipus, kurie veikia su operacine sistema „Windows 8“. Informacijos apie tokius įrenginius taip pat kol kas nėra.

Toks „ViewSonic“ susidomėjimas planšetiniais kompiuteriais yra padidėjęs ne veltui. Analitikų iš kompanijos „Gartner“ duomenimis, 2011 m. visame pasaulyje buvo realizuota apie 60 mln. planšetinių kompiuterių su įvairia programine – aparatine įranga. Šiais metais tokių įrenginių pardavimai turėtų pasiekti apie 119 mln. vienetų, o 2013 m. padidėti dar iki 182 mln. vienetų. Nenuostabu, jog tokia rinka rimtai domina ir „ViewSonic“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)