Naujojo „iPad“ atsparumo testai, arba kam reikalingas „Gorilla Glass“ (Video)  (14)

Kol „Apple“ produkcijos fanatai stovi eilėse prie naujojo „iPad“, atsiranda entuziastų, kurie pasiruošę sudaužyti savo „iPad“ į betoninį grindinį, visą procesą nufilmuoti ir patalpinti internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir tai tie patys žmonės, kurie kartą padarė tą patį su išmaniaisiais telefonais „Samsung Galaxy S II“ ir „iPhone 4S“. Visas procesas pateiktas kaip rimtas testavimas, skirtas palyginti naujojo ir „senojo“ „Apple“ planšetinio kompiuterio atsparumą. Tačiau portalo „Slashgear“ atstovai taip pat eilinį kartą patvirtino, jog stiklą numetus ant betono, stiklas suduš.

Nors žurnalistai pažymi kažkokius skirtumus tarp pažeidimų, tačiau faktas vienas – abiejų „iPad“ ekranai sudaužyti nepataisomai. Ir nieko panašaus į tą skirtumą, kuris buvo matomas, mėtant „Samsung Galaxy S II“ ir „iPhone 4S“. Taigi galima konstatuoti, jog visi „iPad“ modeliai lengvai sudaužomi, tad reikia dar kartą priminti šio „Apple“ planšetinio kompiuterio savininkams: elkitės su savo „iPad“ atsargiai arba netgi įsigykite specialų dėklą, kuris būtų atsparesnis išorės poveikiui.

Daugiau apie šį testavimą žiūrėkite tolesniame video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: