Pingantis "iPad 2" užsimena apie artėjantį "iPad 3" debiutą  (0)

Amerikiečių prekybos tinklas "Best Buy" vakar pasiūlė $50 nuolaidą visioms "iPad 2" modifikacijoms. Dabar minimalios konfigūracijos "Apple" planšetė (su 16 GB duomenų kaupikliu ir be 3G) kainuoja $449 (~ 1160 lt), tuo tarpu už 64 GB versiją su 3G modemu prašoma $779 (~ 2020 lt).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitos el. parduotuvės kol kas dar šios "Best Buy" iniciatyvos nepalaiko, nepakitusios kainos liko ir "Apple" puslapyje, tačiau iš praėjusių metų patirties žinome, jog "iPad" kainų mažinimas užsimena apie naujos kartos planšetinio kompiuterio pasirodymą. Jei tikėti gandais, "iPad 3" gali būti pristatytas jau kovo mėnesio pradžioje, JAV vartotojai jį galės nusipirkti dar iki kovo mėnesio pabaigos.

Reikia pažymėti, jog tai ne vienintelė galimybė sutaupyti, perkant planšetinį kompiuterį. Kompanija "Amazon" siūlo taip vadinamą „atstatytą“ planšetę "Kindle Fire" už $169 (~ 440 lt) vietoj $199 už naują. Teigiama, kad tai įrenginys, kuris buvo „pasmerktas“ kvalifikuotam remontui ar tiesiog grąžintas nepatenkinto vartotojo. Planšetinis kompiuteris yra pilnai veikiantis ir jam suteikiama garantija. Ir tokia "Amazon" kainų politika tikrai pasiteisino, kadangi "Kindle Fire" bent jau JAV rinkoje tapo antru pagal populiarumą planšetiniu kompiuteriu po "iPad 2".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: