Pasirodė pirmasis „Google“ stalinis kompiuteris (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mičas 2012-06-05 01:18
Muškitės, tik nesipykit.
nondescript 2012-06-05 01:30
Kaip žmogus, išmanantis dizainą, turėtum suprasti, jog NIEKO nėra originalaus. Kad ir ką bedarysi, tave vistiek kažkas inspiruos, iš kažko semsies idėju. Aišku gali suplakt kelias idėjas į vieną, jog tai atrodytų nauja, bet čia ne ta kategorija. Tarkim, kodėl beveik visi alaus buteliai vienodi, ir alaus gamintojai nepadavinėja vieni kitų į teismą? Nes jie funkcionalūs - rudas stiklas apsaugo nuo saulės spindulių, vienodą tarą patogiau supirkti ir t.t. APPLE ir SAMSUNG taip pat nuo pat pradžių apeliuoja į funkcionaluma. Pasakyk, kas gali būti funkcionaliau už dėžę? Taip pat, abi kompanijos konkuruoja, dėl ko vyksta patentų karai. Neabejoju, kad abi kompanijos turi savų žmonių pas priešininkus, todėl iš anksto žino vieni kitų planus, klausimas, tik kas pirmas išleis krūtesnį produktą.
Kadras 2012-06-05 07:30
Tai čia ir buvo normalus atsakymas.. Nes pats logiškai pagalvok, aš bučiau šį straipsnį perskaitęs ir jau šnd pamiršęs apie jį, bet kadangi tu iškelei tokia nesąmoninga diskusija, man reikėjo pasidomėti plačiau, apie šį produktą, todėl įsiminsiu ilgam ir gal net nusipirksiu. Jei dar nesupratai, padarei gera reklama samsung.
rwc 2012-06-05 09:45
Šiaip tai "thin client" technologija senesnė nei PC. Mano požiūriu, PC yra iškrypimas - Sinclair/Atari ST/Amiga Commodore laikų reliktas. Kaip visada, galima apkaltinti Bilą, kad tasai CP/M pagrindu sukūrė nedakeptas vindozes vietoj normalios tinklinės OS. OS/2 ir Netware buvo žingsnis teisinga kryptimi, ActiveX irgi (jei nekreipsim dėmesio į neegzistuojantį saugumą). MS nuėjo lengviausiu keliu, taigi turim ką turim: namų ir raštinės kompiuterija atsiliko 20 metų lyginant su kitom šakom. Ir dar velniai žino kiek metų turės praeiti, kol atsigriebs. Dabartinės "thin client" technologijos (Ajax, Dojo, PhoneGap) kokybe ir išbaigtumu vargiai bepasiekia Win 3 lygį; Google Docs/Live Docs - Word 6.0. Bet kas tūpam pinigais apšepusiam luseriui - jam svarbiau, kokios formos aušinimo anga. Asmeniškai nesikreipsiu, nes ir taip aišku, kam adresuoju: mano senukas 286 turėjo labai panašios formos apvalią maitblokio aušinimo skylę kaip tasai super duper iAparatas. Kita vertus, nepasitikėčiau kvadratiniu ventiliatorium. P.S. Galvoju, kur man šitas iAparatas matytas... Taigi čia akivaizdus 1996 metų gamybos Intel print serverio klonas (tik ten besisukančio ventiliatoriaus nebuvo)!
Myslius 2012-06-05 10:30
siaip tai nuo sito nukopijuotas http://www.thedirtyway.com/wp-content/u ... -fot21.jpg
Saidas 2012-06-05 11:51
Na gal ir "iProduktai" yra "inspiruoti" nuo kažkada kažkieno pagamintų prietaisų, bet daug kam aišku, kad Samsung daro ta pati (begėdiškai) ir nuo ko, ir tai daro kai iProduktai yra ant bangos. Štai šiek tiek palyginimų, bet aišku ne visi.. gaila nėra mano mėgstamiausio - originalaus Galaxy S ir iphone 3: http://www.iphonehacks.com/2011/09/is-s ... ecide.html
Creatium 2012-06-05 11:57
Norint pasirodyti visiškais kvailiais labai tinka lyginti kompiuterį/jo dizainą su plyta. Sveikinu
Sleepo 2012-06-05 12:22
Nesuprantu tokiu kvailu kaltinimu, kaip "formos kopijavimas". Tai tiesiog absurdiska Ar jum tikrai rupi kaip atrodys po jusu stalu gulinti deze? Juk jo nesinesiosit su savimi ir nesipuikuosit pries kitus zmones. O jei ir rupi, tai asmeniskai as daryciaus custom pc case, bet po velniu, juk as vienas pagrinde ja tik ir matysiu savo namie Ar butumet laimingesni, jei Samsung pristatytu pyramides formos pc?
Smėlis 2012-06-05 12:36
Jei nesuvoki sarkazmo, tai didelio proto taip pat nedemonstruoji. Beje, galim palygint iPhone 4 su LG KE850. Juk tikrai galima įžvelgti panašumu. Bet ne ne, obuolys nieko negalėjo nukopijuoti. Šie įrenginiai nei truputį nepanašūs. Jokiais būdais. Ai, dar obuolys tikrai negalėjo pull-down notifications nukopijuoti. Jie tokį dalyką išmastė. Nu tikrai tikrai. Galima rasti ir daugiau funkcijų ar panašumų su kitais gaminiais. Obuoliai irgi ne šventi. Problema ta, kad Samsung pasigavo arkliuką. Kuo Apple labiau putojasi, tuo Samsung labiau apsimoka bent kažkur pakopijuoti, kad pamutintų vandenį ir pasidarytų sau reklamą. Ypač kai Apple patentuoja viską: formas, mygtukus, judesius ir t.t. Kas jau yra absurdas. Ir kaskart kyla triukšmas, kai kažkas nusprendžia, jog įrenginio apačia, kurios niekas nemato, nebent valydamas dulkes, yra panaši. Ir jau įsivaizduoju, kaip Samsung tokiems "šniukštinėtojams" dėkoja. Nei Samsung labai gerus prietaisus gamina nei ką. Bet vat šovė populiarumas kaip ant mielių. Ir tikrai ne dėl Samsung reklaminės kompanijos, kuri labai silpna.
rwc 2012-06-05 12:46
Nesuprantu, kaip galima kažko, ko yra tik keli galimi variantai. Anksčiau dauguma kompų buvo balti. Dabar vos ne visi buities įrenginiai juodi. Tikrai nenorėčiau raudono šaldytuvo, žalio televizoriaus, dryžuotos klaviatūros, tas pats dėl formos ir dalių išdėstymo.
Paprastas_zmogus 2012-06-05 12:49
Malonu, kad atsirado nors vienas žmogus, kurio IQ - ne kambario temperatūros. Dabar kalba eina ne apie tai, ar dizainas yra svarbu. Be to Tokio tipo kompatiški kompiuteriai po stalu ir nededami. Jie dėl to ir kompaktiški, kad ant stalo galima pasidėt, nes vietos visiškai neužima. Galų gale vistiek noriu paklausti: o neužtenka, kad TAU PAČIAM korpusas gerai atrodytų? Kodėl jis turi KITIEMS gerai atrodyti, jeigu pagrinde TU naudojiesi tuo daiktu??
Sleepo 2012-06-05 12:51
Greitai Apple uzpatentuos balta ir juoda spalvas O gal netgi ir visus pilkus atspalvius tarp ju. Tada visi sauks, kad sniegas nukopijavo spalva nuo apple