„Microsoft“ pristatė „Surface“ – nuosavą planšetinį kompiuterį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

KeeperMustDie 2012-06-20 18:16
Čia tai jau visai... O ne - prereleas'as nulūžo! Nepateisinama! Dabar tenka susidurti su "stabiliu" InkScape, tai jis periodiškai kas 3h lūžinėja. Taigi: Software gonna be Software - nesvarbu kas kuria.
faktas 2012-06-20 18:24
Tai pieštuku galėsi baksnoti meniu ir mažas piktogramas. Pvz., aš jau gana seniai visur vietoj pelės naudoju Wacom produkciją su Windows 7. Iš esmės pieštuku spausti planšetinio komp. ekraną būtų dar patogiau nei Wacom planšetę. Na o dėl pristatymo, tai nelabai turiu nuomonę kažkokią. Visi pristatymai panašūs. Kai dirbau genetikos labėj, pardavimų agentai apie visokius labėms skirtus produktus kalbėdavo pagal tuos pačius kriterijus kaip Apple. Na o dėl užstrigimo pristatymo metu, tai, žinoma, labai blogai, bet patys kalti, kad kažką pristatinėja su beta versija.
infoguru 2012-06-21 00:36
O kaip manai ar multimilijoninė kompanija, viena iš IT rinkos lyderių žengdama į naują rinką ir "besivydama traukinį" gali sau leisti pristatinėdama praktiškai analogą prieš beveik 28 mėn išleistam produktui užstrigti pristatymo metu? Tokių pačių bajerių ir ne vienas buvo ir kitų jų operacinių sistemų ar produktų pristatymų metu. Ne vieną tokį rastum. Tai tik parodo žemą kokybę, nepagarbą vartotojui ir užsamanojusią projektų valdymo "sistemą". Panašu, kad ta pati "sistema" kuri kūrė ir pristatė Win 9x ir kt. niekur nedingo - ji šiandiena kuria ir pristato Windows 8.
faktas 2012-06-21 01:09
Situacija į gerąją pusę pasikeis, kai numirs Steve Ballmer. O į blogąją gali pasikeist, kai Adobe ir Autodesk pristatys debesų paslaugas. Adobe tai tikrai, dėl Autodesk dar neaišku... Šiaip manau, kad per artimiausius 5 metus MS arba pradės žlugti arba kažką reikšmingai pakeis.