„Acer“ viceprezidentas nepatenkintas „Microsoft Surface“  (19)

Oliver Ahrens, kompanijos „Acer“ vyriausiasis viceprezidentas ir Europos padalinio vadovas, yra įsitikinęs, jog planšetinių kompiuterių „Microsoft Surface“ laukia visiškas fiasko, praneša portalas „Electronista“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos atstovas mano, jog pasirinktas pozicionavimas – verslo segmentas – yra nesėkmingas. „Acer“ viceprezidentas teigia, jog „Microsoft“ derėtų labiau koncentruotis į „Windows 8“ ir atitinkamas šiai OS skirtas tarnybas, o ne potencialiai labai rizikingą produkciją. Oliver Ahrens pažymėjo, jog kompanija „Microsoft“ įsipareigojusi kelioms dešimtims partnerių, tuo metu kai „Apple“ dirba viena ir gali sau leisti daryti tai, ką nori. Savo ruožtu, „Microsoft“ yra tik personalinių kompiuterių ekosistemos dalis, labai svarbi, tačiau tik dalis. Planšetinio kompiuterio debiutas nukreips kompanijos prioritetus nuo „Windows 8“ prie visko, kas susiję su planšetiniu kompiuteriu, įskaitant techninį palaikymą ir ekonominius aspektus, pavyzdžiui, paklausos mažmeninėje rinkoje analizė. Taip „Microsoft“ rizikuoja daug mažiau dėmesio skirti „Windows 8“, o tai atsilieps visai asmeninių kompiuterių industrijai. Atitinkamai, pastarieji pokyčiai gali lemti ir „Acer“, kaip vieno iš didžiausių šios segmento žaidėjų, rodiklius.

Galiausiai svarbiausias aspektas yra pats akivaizdžiausias: ateidama į planšetinių kompiuterių rinką, „Microsoft“ tampa tiesiogine savo partnerių iš Azijos konkurente. Tai reiškia, jog „Microsoft Surface“ pasirodymas rinkoje bet kokiu atveju sumažins „Acer“ firminių planšetinių kompiuterių pardavimus, ir tai gali paveikti netgi „Android“ segmentą, kurį „Acer“ atveju sudaro „Iconia Tab A“ gaminių serija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (19)