„Valve“ ir toliau išsako kritiką „Windows 8“ OS, pabrėždami „Linux“ gyvybiškumą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

KeeperMustDie 2012-11-06 10:04
Dėl papildomo sertifikavimo nežinau, bet ant WP jis buvo nemokamas, manau čia irgi laikysis panašios politikos.
KeeperMustDie 2012-11-06 10:19
Toks steamo griežtumas nėra blogas - aš kaip žaidėjas mokėčiau tik už Indie žaidimus kurie yra steame, nes esu tikras dėl jų kokybės, bet smulkiems developeriams nėra taip linksma.
Kilgoras Trautas 2012-11-06 10:29
KeeperMustDie, esi persmelktas fanboiškumo, tu ieškai kas šioje situacijoje yra blogesnis. Tu matai kokie Valve blogi, kaip jie blogai elgiasi, bet tai juk jų vietoje taip elgtusi visi. O man atrodo, kad ši situacija yra labai gera ir naudinga vartotojams ir šios verslo terpės konkurencijai. p.s. Asmeniskai nei Valve, nei M$ simpatijų nejaučiu, jie abu neįdomus su savo apgargėjusiu patentais ir autorinėmis teisėmis verslu.
KeeperMustDie 2012-11-06 10:52
Steamo, o dabar Valve nori, kad kuo mažiau žmonių pereitų i Win8. Nuo kada monopolija naudinga vartotojams?
kroitus 2012-11-06 10:57
Monopolija nenaudinga, tačiau kažkodėl kitos OS nei windows - blogis? Prieštarauji pats sau...
KeeperMustDie 2012-11-06 11:22
Ką? Kaip supratau tu puse perskaitai puse pats sugalvoji ir tada atrodo, kad prieštarauju pats sau... Kurioje vietoje aš taip sakiau - aš tik džiaugiuosi, kad Valve daro normalų supportą Linux'ams ir tai yra gerai visiems, tiek developeriams tiek vartotojams, kuom aš nepatenkintas, kad jie stumia ant win8(ir jie žino, kad jų klauso daugelis žaidėju), netgi absoliučių nesąmonių prisigalvoja(Left for Dead pasirodo ant to pačio OGL veikia žymiai blogiau ant Windows nei ant Linux... yeah right).
Kilgoras Trautas 2012-11-06 11:30
Hmmm neperskaitai naujienos? Kuo naudinga? Valve juk kuria sistema Linux terpei! Jei čia neišžvelgi naudos esi arba visiškai aklas, arba, kaip sakiai, interesai spaudžia šikną Šiaip juk M$ platformoje vartotojai iki šiol nebuvo priversti naudotis vien tik Steam'u, o ateityje, jei M$ gerai pasiseks su WinStore, manau windows vartotojams beliks naudotis tik WinStore, o čia tai konkurencija bus! Išsidirbinės M$ iš nepriklausomu developerių kaip tik nori, Apple jau parodė pavyzdį
kroitus 2012-11-06 11:32
Aš šiaip dažnai iš tavo pasisakymų suprantu, kad Linux - mėšlas, o Windows - vienintelė OS, kurią žmonės gali naudoti. Tai ir sakau, kad reklamuoji vieną OS, tačiau tuo pačiu teigi, kad monopolija - blogai...
KeeperMustDie 2012-11-06 11:46
Na, kad aš naudoju Linux Mint kaip antrine OS ir siūlau ją kaip geriausia alternatyvą Windowsams... Ir nieko per daug nereklamuoju, tiesiog juokas ima kai žmonės bando aiškinti, kad viskas ką kuria MS yra mėšlas(čia ne apie tave jei ką) - nepriklausomai nuo produktu... Pas juos pilna mėšlo ir yra labai gerų ir kokybiškų produktu, monopolija yra blogai, bet nėra prasmės klaidinti žmonių ir nukreipti juos į nekokybiškus produktus(kaip kai kurie čia daro), vien tam, kad kovoti prieš monopolija.
Kilgoras Trautas 2012-11-06 12:43
Klaidinti nereikia, bet nukreipti pareklamuoti ir parodyti alternatyvą verta, nes tie blogi produktai taps gerais, kai tik nebus tos monopolijos, ką parodė Firefox pavyzdys.
- 2012-11-06 13:29
O kur čia nesąmonė? OGL MS pastangomis veikia gana ribotai Windows OS. Natūralu, kad OGL Windausuose yra prastesnis, nei OGL Linuksuose.
elcucuy 2012-11-07 00:06
Kol kas Ubuntu su Unity labai daug resursu naudoja, pas mane Windows 7 gal ir daugiau RAM'ų naudoja (vos vos), bet Ubuntu su Unity gerokai daugiau CPU naudoja. Gal Unity ir graži aplinka, bet pas mane visos langų ijungimo/išjungimo animacijos veikia su šiokiu tokiu lagu (nor kompiuteris pas mane pakankamai galingas, ir ant windowsu visos animacijos veikia puikiausiai). Kiek esu iš kitu girdėjęs, kas yra bandęs žaisti ant Ubuntu, tai tas pats žaidimas ant Unity lagina tiek kad net neįmanoma žaist, o tuo tarpu ant xfce, lxde ar KDE veikia be priekaištu. Daugelis nauju ant Linuxu žaidėjų pabandę Ubuntu su Unity ir pamate tokį prastą veikimą į linuxus spaus iškart. Kol kas Unity reikia tobulinti ir tobulinti. Kad priversti žaidėjus pereiti nuo Windows prie Linux reikia konors ekskliuzyvinio, bet tai praktiškai pinigų metimas į balą. Kam žaidėjui imti ir rašytis linuxus į kompą, jei viską gali rasti windowsuose. Yra gandų kad Valve Half-life 3 išleis tik ant linuxu ( http://p4r.buzzleberry.com/?p=357 ), galbūt tai daugeli žaidėjų privers pabandyti linuxus vien del to kad ant windowsu to žaidimo nebus. Gal kai kam po to linuxai patiks ir jais naudosis toliau. Vienintele Linuxu perspektyva kaip žaidimų platforma - tai aukšto lygio žaidimai, kurių ant windowsų nebus. Kitokiu atveju niekas nepastūmės pereiti.