"Samsung" nepakeis savo logotipą ir verslo strategiją (atnaujinta)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sigitas69s 2012-11-11 19:14
"ketina pakeitusi savo logotipą bei produktų pozicionavimo ir plėtros strategiją."- idomu kaip, nes ir taip jie ant kiekvieno kampo reklamuojasi. Vos nekas antras įrenginys nupirktas yra ju. Ir aš asmeniškai ju produkcijos nepirksiu- kiek turėjau problematiška aparatūra.
infoguru 2012-11-11 22:10
Parodyk neproblematišką
Azaruto 2012-11-11 22:20
Biški Off topic bet ar jūs irgi keičiatės?
TLas 2012-11-12 08:25
Asmeniskai tiek laptopas, tiek tv, tiek telefonas yra samsungai. Ir tikrai negliu skustis, manau rimtas reikalas. Tik kad gal softas kartais ne 100 procentu dirba. Pvz kompa su tv per wifi kartais ilgiau uztrunka sujungt nes jis kazko nepagaun ar t.t... bet cia manau allShare softo beda. O siaip geras daigtas ir zmones seniai nebelaiko Samsung tiesiog brandu is Azijos.
trapecijus 2012-11-12 13:03
Pritariu. Anksčiau į Hiundai visi kreivai žiūrėjo. O dabar? Aišku ne vienų metų prireikė užsitarnaut vardą.
iSimon 2012-11-12 23:10
smso garso technika vargu ar prilygs kad ir sony lygiu; ju buitine technika tikrai nenurungs vokieciu; kompu ir plansetiniu kokybe is esmes nepralenks apple, nebent pats apple galu nebesudurs, nesvarbu, kad siu daiktu vidus gali buti vos ne identiskas - bet visa kita kaip diena ir naktis; samso fotikai nepralenks nikono ar canono profu darbu, nebent jie juos nusipirks. Zodziu, world wide brandas bando kalti papildoma pridetine verte keisdamas savo prekini zenkla, gal kazka siek tiek keisdamas reklamoje ir marketinge. O rezultatas bus turbut brangesniu daiktu kurimas, kuri ir susies su siuo pasikeitimu. Tralialiakins kokie jie dabar auksto lygio ir pan... aiski ta strategija - su tokiom saibom paims geriausius marketingistus, zenklu kurejus, burejus virbulemis etc ir visi uzsihipnotizuos siuo nuostabiu siauraakiu tvariniu. Chebra, nepavarkit... kotais man tas mass expansion visada susijes su annihilation from the society. O del Hyundai - isore maskiu grazi, bet kai numini 80.000 km su 2011 metu modeliu, supranti, koks skirtumas tarp vokisku masiniu ir p.korejos. No comments. Ylos lenda per visus galus.