„Valve“ planavo net keturis „Half-Life 2” epizodus, bet pasirodė tik du  (15)

Visi, kurie bent kiek yra žaidę šaudyklių tipo žaidimus, puikiai žino tris vardus: „Doom“, „Counter-Strike“ bei „Half-Life“. Pastarojo žaidimo antroji versija pasirodė dar 2004 metais, iš pradžių buvo žadėti trys epizodai, tačiau pasirodė tik du, o planuose buvo dar vienas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viską prisimenant iš pradžių, pirmasis „Half-Life“ pasirodė dar 1998 metų pabaigoje ir buvo įvertintas labai puikiai. Prireikė net šešerių metų, kol 2004 metais pasirodė antroji žaidimo versija „Half-Life 2”. Dėl vėlgi puikių įvertinimų ir milžiniškų pardavimų, buvo pažadėti trys epizodai.

Pirmasis „Half-Life 2” epizodas pasirodė po maždaug pusantrų metų, 2006 metų vasarą. Antrasis dienos šviesą pamatė dar po gerų metų, 2007 metų rudenį. Visi serijos fanai laukė serijos finalo 2008 metų pabaigoje, nes antrasis epizodas pasibaigė tragiškai, tačiau jis išleistas nebuvo.

Kai trečiais „Half-Life 2” epizodas „kabo ore“ jau ilgą laiką, o daugelis jį jau nurašė ir tiesiog laukia „Half-Life 3” anonso, žaidimų kūrėjas „Arkane Studios“ teigia, jog prieš gerus penkerius metus buvo planuoti net keturi „Half-Life 2” epizodai. Neva kompanija jau buvo šiek tiek prisidėjusi prie ketvirtojo epizodo kūrimo. Trečiasis turėjo pasirodyti 2008 pradžioje, ketvirtas - kiek vėliau tais pačiais metais, taip užbaigdamas pradėta „Half-Life 2” sagą.

Nors, pasak įvairių pranešimų, siužeto linija buvo sukurta dar 2005 metais, „Valve“ taip ir „užšaldė“ visus likusius „Half-Life 2” epizodus. Jei „Arkane Studios“ sako tiesa ir buvo planuotas ketvirtasis epizodas, „Valve“ tikrai turi medžiagos pilnam „Half-Life 3” pasirodymui. Jo ir tenka laukti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(21)
(0)
(2)

Komentarai (15)