Microsoft pripažino, kad Windows 8 patyrė fiasko ir bus tobulinama

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Simplicity 2013-05-10 15:04
Jei atidžiai perskaitysi visus komentarus po šiuo straipsniu, tai neaptiksi nė vieno nepatenkinto, kuris būtų įsigijęs Windows 8 OS. Nebandė, bet skaitė — todėl Windows 8 š***. Niurzgėjimus galima pateisinti tik iš rwc pusės,— tas programuotoju gimė ir į viską per savitą prizmę žiūri Daugumos kitų komentatorių komentarai — pamazgų pylimas ant visko iš eilės be jokių argumentų. Panašiai kaip delfi komentaruose — nesvarbu apie ką, bet svarbu paverkt ir purvais pasidrabstyt.
zet 2013-05-10 15:35
O tai dabar pats atsakyk, ar vien del konkurentu kritikos microsoft'as isleidzia pakeitimus ? Mano galva yra du dalykai. Vienas, tai iseje 8 windozai vos ne beta versija, prisiminkime wista, milenium ir kitus Antras, kad padare didele klaida, nuvertino zmoniu iproti, kuris buvo formuojamas nuo vaikystes. Vat ir keista, kai dideles korporacijos daro kvailas klaidas. Istikruju tai net nekeista, tiesiog ten "strateginius" sprendimus priima atitinkamos personos, kurie leidzia sau leisti tureti geresne nuomone negu tos srities ekspertai ar analitikai.
Simplicity 2013-05-10 15:38
zet, ar pats čiupinėjai Windows 8 bent kelias savaites? Per kurią vietą Windows 8 (ar net ta pati Windows Vista) yra Beta versija? Rėžk konkrečius faktus apie Windows 8.
zet 2013-05-10 15:49
Pasiziurek i Vistos bei Milenium vindausus. Ir paziurek pries ka jie isejo, bei kritika ju atzvilgniu. Desningumas akivaizdus. Pries naujo tipo vindausus iseina produktas, susilaukiantis daug kritikos. Po to sekas normalus isbaigtas produktas tenkinantis vartotoju poreikius bei su istaisytom klaidom. Man tai tie tarpiniai produktai tai Beta versija, kitaip negaliu pavadinti.
Simplicity 2013-05-10 16:12
Puikūs argumentai
Smėlis 2013-05-10 16:18
iš jų nėra W8 patenkintas), o be W8/W7/WXP/Server 2003/2008R2 beveik kasdien tenka pasikankinti bent su dar 2 OS ir skirtingais GUI (neskaitant mobilių platformų), todėl kaip vartotojas esu matęs daug. Ir jei kažkas man ims aiškinti, kad aš šiaip iš neturėjimo ką veikti esu nepatenkintas, tai tiesiog negalėsiu suprasti.
infoguru 2013-05-10 17:03
Ar siūlai man įsigyti Windows 8 vien dėl to kad dirbčiau su jais taip pat kaip prieš tai su 7, XP, 95? Ir niekas nesako, kad Windows 8 š. (Realiai jie yra Windows7+-) Sako, kad gaunamos naudos ROI yra minimalus ir vargu ar vertas net tų 30$. O kodėl sakome? O todėl, kad Microsoft su savo reklamomis ir abejotinos tikrovės statistikomis (melas, didelis melas ir statistika) neklaidintų tų kurie apie IT supranta tik pagal reklamą. Jei tau W8 geriau tai niekas nieko nesako, bet meluosi sakydamas, kad atėmus W8 ir grąžinus tau W7 jau negalėsi dirbti ir pasaulis sugrius. Ir beje, tavo žiniai 99% laiko dirbame su programomis, o ne su OS (nebent tu visą dieną programų ikonas maigai ir failus browsini) ir jeigu OS pradeda trukdyti darbui tai taip ir sakau. Ir iš kur žinai, kad nebandė??? Gal horoskopuose skaitei ar krištolinį rutulį patrynei?