Prieš Kalėdas Europą pasiekė „pigiausia pasaulyje planšetė“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iSimon 2013-12-27 13:55
Pasirinkimas visada buvo ir yra geras dalykas, visgi, manau, pirkdamas toki daikta zmogus tiesiog ismeta savo pinigus i bala. Jau vien su Prestigio kiek bedu parduotuves turi, o jis tikrai geresnis daiktas uz si. Idomu, kokios bus jo pasaulines pardavimo tendencijos (nes kad ji pirks net neabejoju, ypac 3 pasaulio salys).
cosmosas21 2013-12-27 14:53
sitos plansetes = zilitonas\sega + internetas + ekranas
Arthuras 2013-12-27 15:02
Kokios dar problemos?.. Tai yra low-end gaminys - nereikia stebuklų tikėtis. Jei duoda garantiją - vartotojui nusispjaut. O ypač nesutinku su tavo pasakymu, kad pirkdamas tokį įrenginį "išmeta pinigus į balą". Jis kainuoja kapeikas - 30 svarų. Negaila tokio nei pamest, nei sudaužyt, nei kažką padaryt. Turėtų būt įmanoma pabendraut kokiu Skype, panaršyt - to ir pakanka iš tokio įrenginio.
iSimon 2013-12-27 15:08
tai taip, jei tik tokie poreikiai
Arthuras 2013-12-27 16:42
O ką dar didžioji dauguma liaudies daro su planšetiniais?.. Be naršymo, bendravimo? Žaidimai?.. Taigi akivaizdžiai sakoma, kad toks planšetas skirtas tiesiog palengvinti priėjimą prie interneto - žinių šaltinio.
SmOgER 2013-12-27 17:28
Deja, bet su visom pigiom planšetėm tau internetas geriausiu atveju suksis kaip su IE7 ant prieštvaninio Celeroninio kompo (t.y. lėtaaai )
Sinupretas 2013-12-27 17:30
pirma mintis kur galėčiau pritaikyt tai automobily susimontuot. Būtų neblogas priedas magnetolai
SmOgER 2013-12-27 17:44
Ir ką su juo veiktum? Filmų per tokį nepažiūrėsi. (juokinga rezoliucija ir ekrano kokybė), GPS kaip suprantu jis neturi, muzikai turi magnetolą... Nebent vietoj laikrodžio
Nerealiai 2013-12-27 17:56
Įdomu kodėl nepažiūrėsi? Turiu su tokia pačia rezoliucija ir panašiais duomenim, tai automobiliui idealus dalykas, žiūrėjau filmą ne vieną, nieks nelagino, vaizdas ryškus, taip, kad sunku suprast kaip tu nesugebėtum tų filmų žiūrėt. Beje internetas irgi veikia gerai su papildymo kortele, aišku priklauso nuo vietos, bet mieste, tai tikrai gerai. Daug kas priklauso nuo vartotojo, jei ten prisirašysi krūvas apps'ų, tai gal ir lagins. Taip, kad internetui, filmams mašinoje, nuotraukoms, tikrai geras dalykas, bent jau man planšetas daugiau niekam ir nereikalingas, visus kitus dalykus darau su laptopu. P.S. tikrai gerai sugalvojo, kad tokį pigų išleido, nes padidina galimybes norintiems mokytis, kurie neturi interneto, keista, kad kai kurie to nesupranta ir lygina su pinigų išmetimu.
sigun 2013-12-27 18:01
Atjungi reklamas ir vartai normaliai. Jau nekalbant apie tai, kad prie kokioje wikipedijoje gali su visai siplnu naršyt. Planšetę nupirkčiau vaikui, jei pasirodytų, jog nėra visai trapus.
byzgis 2013-12-27 18:12
Pries gerus metus teko su tokia plansete susidurti, ziurint filmus ar narsant internete, baterija issikrauna per pora valandu, bevielio rysio signalas silpnokas. rezoliucija kaip uz tokia kaina visai nebloga, buvo pastovios bedos su krovimu kai pilnai issikraudavo akumuliatorius, nenoredavo isijungti kol baterija nepasikrauna bent iki 30%. Aisku uz tokia kaina stebuklu nera ko tiketis, bet internetui ar skypui pilnai pakanka.
pastuh 2013-12-28 12:00
Paskaites straipsni uzsimaniau nexus 7...
SmOgER 2013-12-28 13:08
Na sekmės su filmais Iš arti matysi pikselius o iš toli nieko neįžiūrėsi... Jau net nekalbu apie matymo kampą, kontrastą itt. Kas dėl interneto, 3G modemą turi tik brangiausias modelis. Lagina ne dėl userio appsų (vistiek spartą įtakoja tik nedaugelis - tie kurie veikia fone), o dėl perpildytos prastai suderintos Android iteracijos (kiniečių variantas) ir savaime suprantama neįspūdingų techninių specifikacijų.
Verslininkas 2013-12-28 14:32
Tu cia rimtai toks atsilupes ar primeti kazkoki super kieta turedamas appla uz 20x didesne kaina? ir lygindamas high end ir low end? Tam ir yra skirtumas jeigu nepastebejai. pirmas dalykas ant tokio dydzio su tokia rezoliucija sedesi ir ziuresi sau filmus issisiepes. netiki? Pasileisk ant savo kompo su 30 cm ekranu tokia rezoliucija ir pamatysi kad filma imanoma net ant pusmetrinio ekrano ziuret su tokia rezoliucija nutolus koki metra pusantro, tai jau nekalbu apie sita maziuka. kitas dalykas apie 70% lietuvos zmoniu namuose ziuri per savo kineskopinius telikus su dar disovesne rezoliucija, taip kad shut up. antras dalykas 512 mb yra tikrai neblogai, jeigu nekrauni jokiu nesamoningu farmviliu facebooke. pati plansete tikrai geras dalykas kaip uz tokia kaina, ir visai dzin kad ji yra pagaminta kinijoj, nes apskritai siais laikais kinija nera toks sh kaip budavo anksciau. kitas dalykas tai toki telefona galima laisvai pirkti maziems vaikams, arba pagyvenusiems zmonems, nes pirmiausia jis nebrangus, sudauzius ar pavogus, netokia ir didele beda, tai ne nauja ipada nusipirkt. kitas dalykas paprasciausias funkcijas jis tikrai atlikines super.
raimism 2013-12-28 18:32
tai Indijos projektas, todėl ir gamyba greičiausiai vyksta ne pas kiniečius. Kaip valstybės remiamas produktas ir dar tokioje didelėje valstybėje kaip Indija jis turi nerealiai dideles gamybos apimtis. ppi yra ~170, tai labai panašus lygis kokius planšetinius kompiuterius prieš 3 metus pardavinėjo tas pats Samsung. Taip, kad naršyti internetą ar žiūrėti filmus galima puikiai. Brangesnės versijos turi Edge, dar brangesnės turi 3G - o tokių integruotų sprendimų neturi dauguma kinitietiškų analogų. versijos su 3G eina su Android 4.2.2 ir dual-core ARM chip'u - niekas ten nelagins, jei nenaudosite Litecoin kasimui... Taip, baterija silpnoka - tai pagrindinis minusas, bet greičiausiai būtent tai ir leido sumažinti kainą. Tie, kas sako, kad negalima žiūrėti filmų mašinoje - pasidomėkit kokios įstrižainės ar rezoliucijos ekranus integruoja į sėdynių atlošus net ir tokie prabangių automobilių gamintojai kaip Lexus ar MB. Pamatysite, kad šis ekranas daugeliu atvejų didesnis ir geresnis. Iš esmės - puikiai padirbėta sukuriant savo paskirtį (skatint interneto prieinamumą Indijoje) tikrai gerai atliekantį produktą. O tie, kurie mano, kad pasauliui reikia daugiau planšetinių kompiuterių su žmogaus akimi jau nebeįžiūrimais rezoliucijos skirtumais, nežinia kam esančiais procesoriaus branduoliais, kurių neišnaudoja jokios programinės įrangos, ir dar plius kainuojančiais 2000 Lt - jūs esate ne šio produkto tikslinė auditorija ir jūsų komentarai visai ne vietoje. Būtų tas pats, jei po 5-10 Rolls Royce savo garaže turintys kolekcionieriai pradėtų kritikuoti kokį nors Toyota modelį... Tik kad tokie žmonės paprastai supranta ką su kuo galima lyginti ir išmintingai patyli.