„Huawei“ neatsilieka nuo konkurentų ir pristatė savo žaidimų mini konsolę  (12)

Jau ne vienas gamintojas pristatė žaidimams skirtus prietaisus, kurių pagrindinį darbą atlieka „Android“ operacinė sistema. Kinijos kompanija „Huawei“ nutarė neatsilikti nuo savo konkurentų ir pristatė savąją mini konsolę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą gamintojas pasirinko neįprastą, cilindro formos, korpusą, o jame patalpino „Nvidia Tegra 4“ procesorių. Su pačia konsole, vartotojai taip pat gaus ir „Bluetooth“ ryšiu veikiantį žaidimų pultelį. Pats kompiuteris pavadintas „Tron“ vardu, o jame veikia populiarioji „Android JellyBean“ 4.2.3 versija.

Nors įdiegta daug kam tinkanti operacinė sistema, tačiau šis prietaisas skirtas tik žaidimams, todėl bandant naudotis kaip įprastu kompiuteriu, vartotojai greitai susidurs su įvairiomis spragomis ir problemomis.

Kalbant apie techninę įrangą, „Tron“ konsolė pasižymės 16 ar 32 GB vidine atmintimi ir ją bus galima išplėsti naudojant microSD kortele. Įrenginys turės vieną USB 3.0 lizdą, įprastinį garso išėjimą, HDMI išėjimą ir Wi-Fi adapterį. Sklandų darbą užtikrins 2GB darbinės atminties. Pirkėjai kompiuterį galės pirkti juodos arba baltos spalvos.

Žaidimų konsolės pultelio mygtukų išdėliojimas iš tiesų yra beveik identiškas XBOX 360 konsoles žaidimų valdikliui. Pultelio viduryje rasime lietimui jautrų jutiklį - jis leis žaisti žaidimus, kuriems reikalingi pirštų judesiai. Žaidimo valdiklis turi net įprastinį lizdą ausinėms – tokia galimybė patiks triukšmauti negalintiems žaidėjams.

Mini konsolė prekyboje kol kas pasirodys tik Kinijoje ir kainuos apie $150.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (12)