Nutekintas pirmasis Windows 8.1 atnaujinimas „Update 1“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

1hitkillhack 2014-02-06 22:44
Manau darys kažkiek artimesnę win7, nes win8 įsisavinimas tarp vartotojų nuvylė ne tik technikos gamintojus, bet patį ms... bet patys metro "griaučiai" liks.. ir manau tiek keis, kol galų gale ras kompromisą... netikiu, kad tiek padarę ms su nauja sąsaja ir viską mestų... Ir aš urzgiu ne dėl to, kad ms bando naujoves, o dėl to, kad man patinka naujovės, bet šios aš negaliu pakęsti ir negaliu žingsniuoti su naujomis technologijomis...
infoguru 2014-02-07 00:22
Aha.. kur gi ne. Puikiai atsimenu tą vaiką iš M$ reklamos kuri buvo susukta kai tik kilo visas tas triukšmas dėl Win8 UI desktopams. Paspausti plytelę, pasileisti programą ar pabraukyti per ekraną ir mano keturmetė ant Win8 sugeba. Paprašyk to vaiko, kad kokius settingus pakeistų, leistų draiverius suinstaliuoti ar, kad ir elementarų shutdown surastų, kosės tas tavo vaikas dvi savaites su Win8 UI.
Katė 2014-02-07 00:53
Jei jau MS vadovas išlėkė iš kėdės dėl Windows 8 nesėkmės, tai daug pasako, kokia nevykusi ši operacinė yra. Microsoft niekad nemokėjo kurti patogios OS... viskas kas gera, buvo nusižiūrėta nuo kitų, pagrinde nuo Appliaus. O jų pačių kūriniai... Prisiminkime Microsoft Bob, prisiminkime Windows Mobile perėjimą nuo 6.1 prie 6.5.... Gražiai atrodanti, tik beprasmė nepatogi ir beveik visų greitai išmesta pirminio lango sąsaja. Dabar Windows Phone - tos plytelės? Nieko daugiau, tik erzinančios, blyksinčios plytelės, kurių net neįmanoma atsikratyti, pakeisti kuo kitu. Ir kodėl jie dar stebisi, jog Windows Phone dalis rinkoje nesiekia procento? Windows 8 buvo kurta pirštais valdomoms nedidelėms planšetėms, bet paleisti tą patį stacionariems kompiuteriams su pele...? Jau vien dėl langų šešėlio nebuvimo sunku suprasti koks langas kurį užkloja... Čia apskritai visiškas regresas į Windows 3.0 laikus.
Google 2014-02-07 07:01
Va cia tai pats bukiausias komentaras koki tik man teko siais metais skaityti... 1.Reiketu pasidometi kodel Balmeris SAVO NORU ISEJO o ne kazkas ji ismete. 2.Windows Phone plyteles nei jos ten bliksi nei erzina anaiptol jomis patogu naudotis ir ju isskirtinumas tai tik parodo,kad Microsoft sugeba kazka naujo sukurti kas neistolo neprimintu konkurentu,pirma paturek windows phone telefona tada cia sudus snekek,vien windows phone sparta tiek ant silpnu tiek ant galingu irenginiu neitiketina. 3.Windows phone dalis rinkoje zymiai daugiau nei procenta siekia (tuom tik irodei,kad nic nieko neismanai). 4.Tik visiskai bukas pencininkas prisiklauses nesamoniu,kad windows 8 buvo skirta tik plansetem tapati sneka ir kitiems.Deja,bet windows 8 kuo puikiausiai valdoma tiek kompiuteryje tiek planseteje tiek su dideliu ir tiek su mazu ekranu. 5.Be kazkokiu vaikisku seseliu nesugebi atskirti koks langas kuri uzkloja? Uzuojauta tau!
Google 2014-02-07 07:09
Matosi,kad pats nieko nerauki! 1.Ijungus kompiuteri su windows 8 tikrai nera pilnas langas kvadrateliu yra pateikiamos tik kelios svarbiausios programeles ir jos labai patogiai isdestytos,ju nereikia nei stumdyti nei kazka kita su jomis daryti,pilna vietos lieka kitoms tavo idiegtoms programelems. 2.Na ir kuom jau skiriasi xp nuo 7 ar 8 control panel? XP- http://1.bp.blogspot.com/-pV6nhdnnKS8/U ... 1600/4.jpg win 7- http://www.techhelpmadeeasy.com/wp-cont ... Option.jpg Win 8- http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile ... ndows8.jpg 3.Pats sau priestarauji,tvirtini,kad ekranas uzgrustas visokiom programelem ir,kad laisvos vietos nebera o paskiau issikalineji,kad daug informacijos nejauti? Nustok issikalineti net matomai pats nezinai ko nori.
Xdmin 2014-02-07 10:03
http://siliconangle.com/files/2014/01/W ... ws-8.1.png Desktopas jau pilnas, nematau jokio as patogumo cia deti shortcutus ir padaryti dar daugiau kvadrateliu. http://www.mikesaysmeh.com/uploads/2012 ... 00x375.png Kiek atsimenu, paspaudi settings ir kiek ten tu nustatymu gauni? Isjungti kompiuteri, kazka atidaryti ir dar pora. Kiek dar kartu visko paspaust turi kol nueitum i tiesiog control panel? Pvz, noriu pakeisti garso stipruma, kur ant Metro UI cia reiktu spaust? Nes visuose kituose Win viskas aisku, yra maza icona taskbar juostoje. O metro? Jungti i kita GUI kad pakeisti garsa tada vel grizti i metro? Kartais ijungtos programos ne is karto full screen buna? Man visas tas UI atrodo lyg butu one task at a time, kas yra ant telefonu/planseciu. Bet kompiuteryje as iprates matyti kelias atidarytas programas vienu metu. Ir nekiskit tada kad gali grizti i sena UI, W8 "koziris" juk metro kuri jus liaupsinat.
Simplicity 2014-02-07 11:19
, tu nuo komentarų apie nenaudojamą OS galėtum išvis susilaikyti. Kam lieti savo linuxistinę tulžį po kiekvienu straipsniu apie MS produkciją? Vietoj to galėtum eiti į gatves Torvaldo tiesos žodžio skelbti, prarastų sielų gelbėti.
Paprastas_zmogus 2014-02-07 11:42
Ballmeris savo noru tikrai neišėjo. Iš tokių postų niekas neišeina savo noru Teorija, kad jis išėjo savo noru, netgi prieštarauja logikai. Pradėjo kompanijos restruktūriaziją ir iškart išėjo? Labai jau keista būtų