Kiek kompiuterio pastangų reikės, norint „pavežti“ Watch Dogs su Ultra grafikos nustatymais?  (1)

Paskutiniu metu naujienų apie žaidimą Watch Dogs pasipylė tarsi iš gausybės rago. Šį kartą informacija bus įdomi, matyt, visiems be išimties – ar „patrauks“ kompiuteris Watch Dogs, kai nustatysime aukščiausią grafikos lygį?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto kūrybinis direktorius Jonathan Morin, atsakydamas į analogišką klausimą per Twitter, paaiškino, kad 90% kūrėjų komandų naudoja vaizdo plokštę GeForce GTX 670, kurios galingumo, jo teigimu, užtenka tam, kad žaidimas veiktų su Ultra grafikos kokybės nustatymais. Aišku, reikės atitinkamo centrinio procesoriaus.

Iš atsakymo galima susidaryti gana nevienareikšmišką išvadą – kokią ekrano raišką naudoja kūrėjai? Kiek kadrų per sekundę užtikrina minėta konfigūracija? Ir taip toliau.

Atidus skaitytojas teisingai pastebės, kad žaidimo reikalavimais sistemai jau buvo pasidalinta anksčiau. Įdomiausias momentas tas, jog tokios informacijos šaltiniu buvo tas pats Jonathan Morin, tačiau reikalavimai buvo kardinaliai kitokie, nei išsakyti dabar – tuomet buvo kalbama apie GeForce GTX 780 ir procesorių Intel Core i7-4770K.

Bet kokiu atveju, kaip viskas bus iš tikrųjų, mes sužinosime jau po savaitės, kai Watch Dogs oficialiai debiutuos prekyboje, o kartu pasirodys pirmosios apžvalgos.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(21)
(58)
(-37)

Komentarai (1)