„Watch Dogs“ – unikalios kategorijos žaidimas, pateisinęs tiek kūrėjų, tiek žaidėjų lūkesčius (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Redakcija 2014-07-07 18:01
Žaidimų kūrimo industrija šiuo metu išgyvena revoliucinius laikus, o tai patvirtina ypatingai sparčiai vykstantis progresas. Nors žaidėjus nustebinti darosi vis sunkiau, garsiausioms žaidimų kompanijoms tai vis dar pavyksta padaryti. Galbūt netgi galime pasakyti, kad jie yra priversti tai padaryti dėl ypatingai sparčiai tobulėjančių aparatinės įrangos galimybių.
hydrogenet1 2014-07-31 12:38
OMG. Siaip idomu ar sita rasliava rases zmogus bent zaide si mesla? Marketingas cia savo padare ir daugiau nieko. Tragiska PC optimizacija, specialiai paslepti grafikos nustatymai pacio ubisofto, kad grafika ant PC nesutryptu naujuju konsoliu ir prie viso to realistiskumo nebuvimas zaidime ji padaro vienu didziausiu flopu zaidimu industrijoje. https://www.youtube.com/watch?v=JGRsrFdwb2c . Storyline taip pat visiskai vidutinis nieko ispudingo. Visos pasalines misijos yra vienodos berods yra tik 3 ar 4 tipai ir vsio. Bendrai pasakius tai tik marsietis gali lyginti sita zaidima su tokiais kaip GTA 5
aurimokas 2014-07-31 13:06
O tu bent jau žaidei jį ant konsolės, ar esi PC vergas? Viskas ten normaliai. Man pvz šis žanras patinka labiau, nei GTA V, kur eini ir išvien visus skerdi. O ten pašalinių misijų gausa tai jau stebuklinga? Irgi keliu tipų misijos ir tiek. Man asmeniškas šitas kaip tik maloniau žaidėsi nei GTA V
hydrogenet1 2014-07-31 14:46
Klausyk gerbiamasis. PC vergu manes vadinti nereikia. Turiu tiek X360, PS3, PS4 ir PC. Apart keliu ekskliuzyvu tos konsoles nieko gero deja. Pirktos jos tik tokiems zaidimams kaip God of War ar Metal gear. Griztant prie temos. Tu tikrai esi marsietis jog manai, kad Watch Dogs yra geras zaidimas. Tu dar karta ta video paziurek ir tada galesi tikrai didziuotis, kad zaidi si naujos kartos masterpiece. Tikras realistiskumo ir fizikos sedevras ten http://kotaku.com/ubisoft-explains-why- ... 1593514602 skaityk.
Myslius 2014-07-31 15:08
Cia kartais ne pranesimas spaudai?
zet 2014-07-31 18:46
nezinau, keistas sis zaidimas. Ne man tai tikrai, kur masinos - tai super tankai
Splius 2014-07-31 18:52
O jus ponaiti kokia teise turite vadinti zaidima blogu jei jis tau nepatiko? Jei tau jis nepatiko tai toli grazu nereiskia,kad zaidimas blogas nes ir be taves atsiras kam sis zaidimas patiks ir itiks...Juo labiau,kad WD kazkas tai naujo zaidimu industrijoj su nauja ir is dalies originalia ideja nes kito tokio tipo zaidimo tiesiog NERA! O kas liecia optimizacija PC tai gal laikas atsinaujinti "gelezi" ir susitvarkyti su turimu softu nes maniskis vidutiniokas "i5-4670k,gtx770" si zaidima be problemu "kramto" o fps plius minus 60.Full hd rezoliucija ir pagal Nvidia Geforce Experience zaidimo nustatymai patys auksciausi tik AA vidutinis ir texstures High vietoj Ultra.
hydrogenet1 2014-07-31 19:58
Kai zaidi su SLI GTX760 ir netgi nusistates zaidima ant medium, o po to net gi ir ant low grafikos nejauti visisko FPS pagerejimo t.y. jis ir lieka apie 35 ir vis krenta iki 25 ir pns. Situacija lygiai tokia pati isjungus SLI. Taip, kad nereikia pasakoti savo isprusimo PC zaidimu optimizacijoje. Ne jis vienas toks ant PC, kad kai tik iseina striginejimai buna kol neisleidzia kokiu 15 update'u. Ne isimtis kaip tragiskai zaidesi man Metro 2033. Keisk nekeites i medium ar low vistiek zemas fps, kol neupdatinau iki naujausios versijos ir viskas "silky smooth". Kito tokio tipo zaidimo nera? Va eik pazaisk sita zaidima http://dagobah.net/flash/BEavis_butthead_spit.swf . Jis tikriausiai irgi turetu buti geras, nes kito tokio zaidimo tiesiog NERA. O jei turi omeny sandbox, kad tu hackini miesta su telefonu (kas is esmes yra tik elektros isjungimas, pozeminiu vamzdziu sprogdinimas, tilto pakelimas, sviesoforo ijungimas i zalia ir zinoma tai yra super realu jei isijungia zalia visi vairuotojai kaip daunai ir vaziuoja vienas i kita). Man nera "obydna", kad zaidimas yra lievas. Tai yra tik todel, kad reklamai ko gero buvo skirta daugiau demesio negu paciam zaidimui. Jis galetu buti konkurentas nebent kokiam tik tai Saints row. Zaidimo detalems demesio nebuvo skirta isviso, tarsi ubisoftas eme ir issiko ta zaidima atsiprasant. Faktas tas, kad casual gameriui sis zaidimas tikrai turi patikti, o tiem geimeriam kurie yra zaide labai daug zaidimu sis tikrai niekuom nestebina.
Anzuolas 2014-07-31 20:11
Žaidimas tikrai prastas, o jo eksliuzivumas nepakelia jo vertės. Tiesiog save laikau elitiniu žaidėju, gurmanu, kuriam sunku įtikti, kadangi su žaidimais susiduriu jau kelioliką metų. Su tokia patirtimi daugelis atskiria pelus nuo grūdų, tačiau visada buvo ir bus smurgių, visokių konsolininkų, kuriems įkiši belenką. Tai tiek.
Dizzee 2014-07-31 23:59
sakykit ką norit bet žaidėjų lūkesčiu nepateisino
Nokkia 2014-08-01 00:13
Turi kazka prie GTA V?
Simplicity 2014-08-01 01:04
. Žinoma, čia tik smulkmenos, bet jų neturėtų būti 50-60€ kainuojančiuose žaidimuose.
demukazz 2014-08-01 08:36
Apie marketinga. Netrukus turetu pasirodyti zaidimas "destinys" - mmo coop shooteris. O gal jau ir isejo. Zodziu, zaidimos totalus biudzetas apie 500mln $ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GErokai lenkia ir ta pati GTA V. Per spaudos konferencija, tos kompanijos kuri kuria ta zaidima (nepykit vyrai, bet labai tyngiu googlinti, bet regis Activision ar kokia ten kur COD'us stampuoja )prabilo, jog "tik" apie 200mln $ bus (yra) skirta zaidomo kurimui, o like - marketingui Tai vat kokios "kokybes" zaidimai kuriami, kai sukasi tokie pinigai Tuoj per reklamas turbut prades rodyti: zaisk destini ir nugalek savo kaimyna