Neįprastas MMO žanro žaidimas Wander - be jokių kautynių su kitais žaidėjais (Video)  (9)

Playstation tinklaraštyje anonsuotas naujas MMO projektas Wander, kurį pristatė scenaristas ir personažų dizaineris Crystal Flinn.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo puslapis VG247.

Jo teigimu, PC ir naujos kartos konsolėje Playstation 4 pasirodysiantis žaidimas Wander smarkiai skiriasi nuo dabartinio šio žanro analogų.

Naujajame MMO nebus jokių karinių sistemų, o tai reiškia, kad žaidimo metu vartotojams nereikės į nieką šaudyti, jų taip pat niekas nebandys užpulti ir nužudyti.

Crystal Flinn teigė, kad žaidimo idėja kilo vienam iš kūrėjų, kuris norėjo sukurti projektą be jokio smurto, o žaidime turėjo būti aplinka, primenanti įvairius mūsų planetos kampelius.

„Aš pabuvojau Arktyje, Sibire, Himalajuose, keliavau po Centrinę Aziją“, – Crystal Flinn citavo idėjos autorių. „Vaikystėje žaidžiau daugybę tekstinių MMO ir norėjau sukurti žaidimą su plačiu ir atpalaiduojančiu pasauliu, kad būtų kuo daugiau galimybių jį ištyrinėti.“

Savo kelionės pradžioje žaidėjas atsidurs miško glūdumoje, tačiau neprisimins, kaip ten pateko ir kodėl jis čia atsirado. Norėdamas išsiaiškinti, kas vyksta aplinkui, reikės ieškoti pasufleravimų, taip pat bendrauti su kitais žaidėjais ir gauti iš jų vertingos informacijos.

Tam tikru momentu pagrindinis herojus išmoks keisti savo išvaizdą, priklausomai nuo situacijos jis galės pavirsti į didelį medį, grifą ar jūrų pabaisą.

Crystal Flinn teigimu, Wander debiutas Playstation 4 įvyks 2015 m. kovo mėnesį, tačiau apie PC versijos pasirodymo datą kol kas nutylėta. Žaidimo epizodų demonstracija numatyta gruodį, renginyje „PlayStation Experience“.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(21)
(5)
(16)

Komentarai (9)