Piratavimo fenomenas: esmė ne piniguose, o kur kas giliau

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kadras 2015-05-05 14:02
Nera jau tas rusiskas vertimas toks geras, kaip ir nera visi lietuviski vertimai blogi
sloggi 2015-05-05 15:05
Kiek skaiciau netflix rase nemazai kas ziuri vpn/dns/unblock-us pagalba ir dar nezinia kuo. Aisku pinigus teks moket betkokiu atveju. Del ebay tai problemu nekilo niekad su siuntimu, daugiau jau lietuvos paste, ty paskirstymo skyriui, greiciausiai vilniui. Del amazon nezinau asmeniskai, bet brolis filmus siuncias be problemos. Su PS network negalima isigyti todel, kad nera padalinio lietuvoje isteikto, kazkas stabdo. Nenustebsiu, kad biurokratai, bet ir atejus psn i Lietuva nebus nieko gero, pas lenkus kai pajunge sake senu zaidimu (ps3) niekas neikelinejo, tik naujus. Ty buvo tik keli zaidimai. Taspats siuo metu kiek zinau ir su xbox.
UTF16 2015-05-05 15:27
Ne visai taip. Galima pirkti PSN žaidimus berods iš bet kokios šalies, jei piniginėje yra pinigų. Dabar situacija yra tokia, kad PSN piniginė mano pinigų nepriima, nes reikia turėti banko kortelę bet kokioje PSN šalyje. PSN tikrina net per PayPal, iš kokios šalies daromas mokėjimas, ir jį blokuoja.
FtBall 2015-05-05 16:22
Baikit ginčytis dėl skonio. Jei žmogus prastai supranta angliškai, tai net ir neprofesionalus lietuviškas vertimas smarkiai padidina žiūrėjimo malonumą. Su muzika paprasta ir nebrangu. Dabar moku ~7€ per mėnesį už Google Play Music. Daug patogiau, nei ieškot muzikos, siųst po albumą iš torrent'ų ar po dainą iš Youtube. O dar ir visa muzikos biblioteka visada kartu su manimi. Su filmais/serialais manau sudėtingesnė situacija. Klausimas jums: jei Lietuvoje būtų jūsų minėti Netflix ar analogai, kiek kainuotų pažiūrėt 15 serialų ir 1 filmą per mėnesį?
lucy 2015-05-05 16:24
Piratauti yra patogu ir nemokama. Kad žmonės pradėtų piratauti mažiau legaliai žiūrėti filmą turi būti paprasčiau ir greičiau. PS https://popcorntime.io/ sužinojau apie šitą kai UK bandė blokuoti ir pateko į naujienas įdėja gera
Shinigami 2015-05-05 21:56
Piratas visada ras pasiteisinimą kodėl jis piratauja, kad ir ką bedarytum.
deivis112 2015-05-08 16:58
Piratavimas dar tikrai greitu laiku neisnyks, kol neatsiras geresnio ir paprastesnio budo. Nors straipsnyje apie zaidimus nebuvo parasyta, bet vistiek tinka. Pavyzdziui as, parsisiunciu zaidima is torrent ir jei jis man patinka, as ji nusiperku. Gauni atnaujinimus iskart kai tik jie isleidziami, tas zaidimas buna tarp steam per kuri gali bet kur pasijunges parsisiust, na ir paremi zaidimo kureja. Tad piratavimas ne vien blogas dalykas. Tie kurie nenori pirkt zaidimu ir geriau parsisius vistiek tai darys, nesvarbu kokia kaina bus. O tie kurie pirktu zaidima, tie ir pirks. Muzika klausau youtube, stengiuosi rasti originala, kad kapeikos nubyretu kurejui, o ne kas pavoge ir ikele, tada susidedu viska i playlist ir ramu. O filmu as nelabai ziuriu. Ka noriu pasakyt, tai kas nenori moket uz produkta ir nemokes, tie kas moka ir mokes, nebus kitaip. O piratavimas zaidimams netgi padeda tokiu atzvilgiu P.S. Rasau UK is bibliotekos, negaliu pasidaryti LT raidziu, nes negalima nustatymu keist.