„Anonymous“ kare prieš ISIS panaudojo seniai žinomą „trolinimo“ ginklą  (0)

„Anonymous“ programišiai atrado naują ginklą kibernetiniame kare su teroristais – nusprendė supažindini „Islamo valstybę“ aštuntojo dešimtmečio popmuzikos žvaigždės Ricko Astley'aus kūryba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Programišių grupė paskelbė, kad „trolins“ patvirtintas ISIS grotžymes (# - hashtag) su nuoroda į jo dainą „Never Gonna Give You Up“, rašo telegraph.co.uk.

„Rickrolling“ yra populiarus interneto juokelis, kai žmogus pateikia aktyvią nuorodą, kuri atrodo susijusi su tema, tačiau iš tiesų veda į R.Astley dainą.

„Anonymous“ nariai po teroro išpuolių Paryžiuje internete paviešino keletą vaizdo įrašų, kuriuose skelbia karą „Islamo valstybei“.

„Islamo valstybė“ į grasinimus sureagavo savo išplatinta žinute „Telegram“ tinkle, kurioje pasakojama, kaip apsisaugoti nuo „Anonymous“ išpuolių.

„Anonymous“ skelbia, kad jų dėka jau buvo uždaryta 20 tūkst. „Islamo valstybės“ propagandos kanalų „Twitter“ tinkle. Tiesa, „Twitter“ atstovai teigia, kad „Anonymous“ labai dažnai netiksliai įvardina „Islamo valstybės“ paskyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(26)
(4)
(22)

Komentarai (0)