Svarbus lūžis šiuolaikinėje kultūroje: žaisdami žaidimą keičiate tikro serialo eigą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

geziokas 2016-04-20 11:29
sekantis žingsnis turėtų būti susijęs su virtualios realybės žaidimais, kurių veiksmo vietos skirtųsi pagal tai, kur mes gyvename. Pasinaudojus Google maps duomenų baze, būtų galima atkurti daugybės miestų 3D versijas ir jas įtalpinti į žaidimą. Veiksmas vyktų tavo mieste, kur žinai visas gatves. Suteikus galimybę keliauti ir į kitus miestus pridėtų tikroviškumo. Greičiausiai be interneto neveiktų, bet šiais laikais tai nėra problema.
Rukis 2016-04-20 12:12
Įsivaizduoju gatvėje šimtus besiblaškančių zombių su gigantiškais aparatais ant galvos. Dar išbėgs tokie į gatvę, numuši su mašina.
geziokas 2016-04-20 14:31
tai ir dabar yra tokių žaidimų tik nereikia šalmo mobiliajame telefone, pagal GPS duomenis nustato tavo vietą, duoda žemėlapį ir ieškai portalų vaikščiodamas rašydamas kalbėjau apie stacionarias vietas
Justas116 2016-04-20 16:36
Aš realiai nematau reikalo, kam jungti serialą su kompiuteriniu žaidimu, ypač kai Quantum Break ir taip naudojo gana prašmatnias in-game scenas. Nieko ypatingo čia kaip ir nėra, tik daugiau darbo... Be to, QB nėra pirmas, kuris sumastė šitą konceptą. "Defiance" buvo kartu ir serialas ir MMORPG.
Sebastianas 2016-04-20 16:41
Jeigu serialą kuria ta pati Remedy, tai mano nuomone norėjo pakartoti tai (ir gal išplėsti), ką darė su pirma Alano Veiko dalimi (jeigu kas žaidėte ją ir domėjotės giliau, tai žinote, kad buvo išleista trumpų serijų priešistorė su aktoriais), tikėdamiesi didesnės komercinės sėkmės.