Tai būtų didžiausias absurdas: dėl valstiečių ketinimų riboti alkoholio reklamą gali būti blokuojami „YouTube“, „Facebook“ ir kt.

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lizunas 2017-05-12 09:57
Redakcijai tikrai nučiuožę protas, skelbti nepatikrintą informaciją. Jūs gal pirmą kartą skaitote lrytas? Mano spėjimu į jų užklausas tik pseudo specialisto atsakinėja. Tiek facebook ir tiek youtube reklamas rodo, kurios atitinka tos lokacijos įstatymus. Juk mes youtube kanaluose nematom pornografinio turinio reklamų? Nematome. Juokingiausia tai, kad lrytas paskelbė ir per visur nuėjo, net radijas nesidomėjo ir skelbė pilna gerkle. O ką kalbėti apie FB komentarus, žmonės net emigruoti žadėjo dėl FB blokavimo... Ir šiaip, pagaliau nebeliks reklamų, nervuoja kai per mobilų naršai ir per visą ekraną išmeta viskio ar degtinės reklamą. Per tv draudė iki 22 val. reklamuoti, o internete ne, kur dabartinis jaunimas ir praleidžia ilgiausiai laiko...
Melyna 2017-05-12 10:51
Ne į temą, bet jei čia tiesa tai man patinka feisbukinių logika - emigruosiu, nes su kaimynu už sienos galiu bendraut tik per feisbuką Dėl reklamos per visą ekraną - ji bus ir toliau, tik kitomis temomis.
lindemann 2017-05-12 13:43
Daug žmonių US žadėjo emigruoti, jei būtų išrinktas Trumpas, kaži ar bent vienas emigravo? Kas dėl blokavimo, teoriškai kalbant, jeigu būtų daroma tokiu pačiu principu, kaip kad dabar "blokuojamos" azartinių lošimų svetainės, tai užtektų pasikeisti DNS adresus tarkim į googlės (bent mano atveju veikia) (https://www.youtube.com/watch?v=UXx4A3qC30c) ir mėgautis laisvu internetu.
lizunas 2017-05-12 13:51
Daugiau merginų svaigo apie emigravimą, kad pasaulio pabaiga ir pnš.
sloggi 2017-05-12 14:20
Nieko cia mandro, vokeciu kompiuteriniu zaidimu zaidejams daug daugiau cenzuruojami nei alkoholis.. Cenzura kai HL pavyzdziu visi zmones turejo but pakeisti i robotus ir is ju turejo teket alyva, ne kraujas. Tik tokiu budu praejo cenzura. Kaip jau kazkas minejo reklama yra lokalizuota, labai daug jos metai pagal tai ko ieskai. Nors ir taip senai maciau alkoholio reklama kokia youtube, pries keles dienas tik pamaciau tauro bavarisko reklama.
sabotan 2017-05-12 23:20
Juokingiausia bet daugelis reklamu yra tiesiog priakirtos tam tikram regionui pvz youtube lietuvoje rodo visokias bites ezio reklamas ir tt o tokias reklamas blokuoti gana lengva.
wo123 2017-05-15 16:33
Pagaliau Burbulas sprogs. Pasimatys tikras Rusiškas viso šito veidas. Youtube, Fb ir kiti baisiai Sunkūs projektai. Daugiau tokių puslapių kaip youtube ir Fb pasaulyje nėra - ten keliama viskas !!! Rusijoj tik pseudoVk.com Surūdijęs Yandex. Nieko gero iš tų pseudo paslaugų nėra Jei Amerika supuvus, tai Rusija nuvytus kaip Putka ir suKriošus. Galvojat, kai tiek pastangų ilgai visas šis Oficialumas laikysis?