Visų laikų nemėgstamiausią „YouTube“ filmuką sukūrė... „YouTube“: 10 milijonų „nepatikimų“ ribą viršijo vos per 8 dienas nuo paskelbimo (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2018-12-18 01:40
Didžioji dalis net nežinojo šių video kūrėjų. Net SJW nesąmonių įkišta buvo. Praktiškai išėmė viskas buvo populiaru ir įterpė tai kad jiems labiau patiko. Taip pat PewDiePie už nieką vanojamas dėl antisemitinės kalbos. PewDiePie norėjo padėti mažesniems kanalams pasidalindamas jais savo aprašyme. Tačiau viename kanale labai sename video buvo juokelis apie nacius (pačio video tema nėjo apie tai) ir už tai jį apkaltino jog jis dešiniesiems priklauso, jų pažiūras skatina ir panašiai. Prie to prisidėjo įvairūs "naujienų" puslapiai kaip Vox, taip pat ir kiti tačiau žmonės vis labiau pasipiktinę tokia propogandą. Vox pelnas nebuvo toks geras kokį prognozavo todėl lyg ir bandė iš to pasipelnyti. Taip pat yra ir daugiau tokių. Ir jis ne pirmą kartą taip vanojamas. Vieną kartą netyčia ištarė žodį nigeris susinervinęs žaisdamas žaidimą (tačiau tai buvo tuščias žodis kurį nesakė kažkokiam juodaodžiui) ir visi jį apspito, nors populiaresme repe jis vartojamas daug, net ne juodųjų tačiau niekas nieko nesako.
sub 2018-12-18 09:33
Pritariu tau. Dar dėl "nigger". Žodis "nigger" sugalvotas baltūjų, kad rasistiškai žemint savo vergus juodaodžius. Bet paskutinisu 10 metų, tas žodis pagrinde vartojamas juodaodžių, hip-hop kultūroje ypač, rap/trap muzikos stiliaus kūriniuose. Paskutiniu metu patys juodaoždiai stumia šį žodį,o po to pyksta kad baltaodžiai paaugliai, jų fanai vartoja tą žodį paskui. Ir ši problema gal opesnė senesnio amžiaus juodaodžių bendruomenėje, jaunimas dabar nesvarbu kokia odos spalva, sako vieni kitiems "my nigga". Ir pamažu tai tampa norma.