Perėjimas prie „Windows 7“ „Microsoft“ sukėlė galvos skausmą  (31)

Tai galima pavadinti „Windows Vista“ palikimu: naujosios „Microsoft“ operacinės sistemos vartotojai nuo praėjusio ketvirtadienio, kai ji buvo pateikta rinkai, susiduria su visa eile atnaujinimo problemų, skelbia „PC World“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jų spektras labai platus – nuo nesibaigiančių kompiuterių persikrovimų ir „Windwos 7“ atsisakymo priimti „Microsoft“ paskirtą produkto registravimo kodą, gautą su instaliavimu disku.

Iki pirmadienio ryto „Microsoft“ atstovai atsakė į maždaug 2600 klausimų, kurie ėmė plūsti į atnaujinimo į „Windows 7“ problemoms skirtą forumą. Tačiau, pasak leidinio, dar bent į 1400 klausimų, pateiktų šiame forume per paskutinį „PC World“ žurnalistų apsilankymą, dar buvo neatsakyta.

Kai kurie kompiuterių vartotojai pranešė susiduriantys su netikėtomis problemomis, kai bandoma „išpakuoti“ atnaujinimui parsisiųstą „Windows 7 Home Premium“ versiją. Bandant tai padaryti pranešama apie klaidą (We are unable to create or save new files in the folder in which this application was downloaded.). Pasak „Microsoft“ atstovų, ši problema susijusi su trečiosios šalies programinės įrangos gamintojais.

Nemažai žmonių skundžiasi prasidėjusiais nesibaigiančiais kompiuterio persikrovimais atnaujinimo į „Windows 7“ procedūros metu. „Paskutinio atnaujinimo procedūros etapo metu, kai buvo perkeliamos programos, duomenys ir kt., mano nešiojamasis kompiuteris persikrovė, o ekrane pasirodė pranešimas, jog atnaujinimas buvo nesėkmingas, ir bus atkurti ankstesnieji „Vista“ OS failai. Prasidėjo nesibaigianti kompiuterio persikrovinėjimo ir bandymo atkurti failus serija“, - forume rašo vienas vartotojas. „PC World“ pastebi, kad „Microsoft“ žinojo apie šią problemą ir dar liepos mėnesį paskelbė, kaip derėtų elgtis tokiu atveju.

Kiti įpykę vartotojai „Microsoft“ forume tvirtino, kad „Windows 7“ nepriima su šios OS diegimo diskais pateiktų instaliavimo raktų. „Produkto raktas negalioja. Prašome jį surinkti iš naujo“, - raginama jų kompiuterių ekrane.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (31)

Susijusios žymos: