Sviestas ar margarinas? Šokiruojantis atradimas: viename jų cholesterolio – net 44 kartus daugiau!

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Hencia 2025-12-26 19:55
Nesamonė. Pažiūrėkit į savo senelių ar, dar geriau, prosenelių nuotraukas. Jie vartojo tik gyvulinės kilmės riebalus. Ar buvo riebesni už mus? Peržiūrėkite šį video ir suprasite, kodėl "dabąr giareu margarynas": https://www.youtube.com/watch?v=_3bfXa6_JNU
LTD 2025-12-26 20:16
Praeitis vs ateitis... religija vs mokslas... tikra vs išgalvota... pačiupinėjama vs sapnuojama... senimas vs jaunimas... blyn, kaip užuPypino tokieji "skirmantiniai" užsakomieji alia "protingai" "paFąktinti" pseudo-straipsniūkščiai... aik, atsikąsk, kramtyk ir... patirk- na kas gi ten tau po perkūnėliais labiau tinka patinka gera malonu šlykštu koktu gal vemt verčia... akivaizdu, jog Kažkam trūksta temų straipsniams...
kestutisz 2025-12-27 00:45
Ir vėl atsigavo šitas BS? Svieste daugiau riebalo? Tai mažiau valgyt kaip ir teisinga. O ne kimšti daugiau surogato (pvz kad ir be palmių aliejaus, bet su kokosų riebalais :). Ir net ne vartoti atskirai tuos geruosius aliejus iš margarino sudėties, bet su krūva konservantų, tirštiklių ir dažiklių kurie kaip ir gerą produktą padaro panašesnį į "blogąjį" sviestą.